UPDATE

Grand Opening για τη Hästens στην Αθήνα


JTeam

6 Νοεμβρίου 2023

Grand Opening για τη Hästens στην Αθήνα
Το πιο πολυτελές brand χειροποίητων κρεβατιών και στρωμάτων στον κόσμο και μοναδικός πάροχος της Βασιλικής Αυλής της Σουηδίας, εγκαινίασε το πρώτο ομώνυμο flagship store στην Αθήνα

H «καρδιά» του ποιοτικού ύπνου και της επένδυσης στην ευεξία «χτυπά» στο νέο flagship store της Hästens στον Άλιμο. Το πιο πολυτελές σουηδικό brand χειροποίητων κρεβατιών και στρωμάτων, που διακρίνεται για τον αριστοτεχνικό σχεδιασμό του και το niche κοινό στο οποίο απευθύνεται, γιόρτασε την άφιξή του στην Ελλάδα με ένα exclusive Grand Opening του ομώνυμου καταστήματος στον Άλιμο (Ποσειδώνος 46).

Λαμπεροί εκπρόσωποι των Ελληνικών media και καταξιωμένοι Αρχιτέκτονες και Interior Designers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εμβληματικά μοντέλα κρεβατιών και στρωμάτων της Hästens, η οποία ήρθε στην Ελλάδα από την CANDIA – ΑΦΟΙ ΜΙΧ. ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ.

Το γεγονός τίμησε με την παρουσία του ο αξιότιμος Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα, κ. Johan Borgstam

Jenny.Gr

«Η Hästens είναι μία εταιρεία που μας κάνει υπερήφανους για την εκπροσώπηση της Σουηδίας. Από το 1852 που ιδρύθηκε έως και σήμερα, η Hästens έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 300 καταστημάτων διεθνώς, τώρα όμως έφτασε η κατάλληλη στιγμή και για το πρώτο flagship store του brand στην ελληνική αγορά. Εκ μέρους της Πρεσβείας της Σουηδίας στην Αθήνα, θα θέλαμε να δώσουμε «Συγχαρητήρια» στην ομάδα της Hästens στην Ελλάδα. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία!», δήλωσε ο ίδιος.

Η Hästens έχει ως κύριο μέλημα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δίνουν προτεραιότητα στον ύπνο τους και να βελτιώσει συνολικά την ποιότητα ζωής. Μέσα από ένα portfolio κρεβατιών, στρωμάτων και αξεσουάρ ύπνου που αποτελούν μία αληθινή επένδυση ευεξίας και, για να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό ύπνο, η Hästens δεν χρησιμοποιεί τεχνητά υλικά που μιμούνται τη φύση, αλλά την ίδια τη φύση.

Jenny.Gr

Όλα τα κρεβάτια και στρώματα της Hästens κατασκευάζονται στο χέρι, αξιοποιώντας τα καλύτερα υλικά που μας προσφέρει απλόχερα η φύση όπως καθαρές τρίχες αλόγου, βαμβάκι, λινάρι, αγνό ξύλο, μαλλί και πεύκο αργής καλλιέργειας από τη Βόρεια Σουηδία, τα οποία καθαρίζονται σε ατμό και επεξεργάζονται ώστε να είναι εντελώς απαλλαγμένα από αλλεργιογόνες ουσίες.

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα Hästens, παρέστη και ο Domenico Capobianco, Regional Manager South Europe της Hästens, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη σπουδαιότητα της παρουσίας του brand στην Ελλάδα. «Η Ελλάδα αποτελούσε πάντα μία αγορά στην οποία εντοπίζαμε σπουδαίο υπόβαθρο για τη Hästens.

Jenny.Gr

Πλέον μπορούμε να εφαρμόσουμε τα σχέδιά μας, μέσα από την υπέροχη συνάντηση της οικογένειας της Hästens με την οικογένεια Βελιβασάκη. Είναι μία πραγματικά ξεχωριστή περίσταση καθώς πιστεύω ότι σε κάθε δουλειά, σημασία έχει να συνεργάζεσαι με καλούς επαγγελματίες και αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι επίσημα την οικογένεια Βελιβασάκη που ξεκινά μαζί μας αυτό το εγχείρημα στην Ελλάδα».

Τέλος, ο κ. Μιχάλης Χ. Βελιβασάκης, CEO της CANDIA – ΑΦΟΙ ΜΙΧ. ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ, αναφέρθηκε στη σύμπραξη με τη Hästens ως ένα βήμα που σηματοδοτεί την εξέλιξη της φιλοσοφίας του καταναλωτικού κοινού γύρω από τα προϊόντα ύπνου: «Είμαστε βαθιά συγκινημένοι και υπερήφανοι για την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξε η Hästens στην CANDIA – ΑΦΟΙ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ για την προώθηση των προϊόντων της και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τις δύο εταιρίες συνδέουν πολλά. Η γνώση για το χειροποίητο στρώμα και η αγάπη στα φυσικά υλικά, η επικέντρωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η κατανόηση των αναγκών του και η συνεχής προσπάθεια για την κάλυψή τους. Οι κοινές αξίες που μοιράζονται οι δύο οικογένειες, οι δύο μάρκες: αυθεντικότητα, σεβασμός, δεξιοτεχνία, ευεξία – στην κορυφή όλων η πιο επίκαιρη αλλά
και επιτακτική: η βιωσιμότητα.

Αυτά δημιούργησαν τον συνδετικό ιστό που οδήγησε τη Hästens – με την ιστορία σχεδόν 2 αιώνων – να εμπιστευθεί την CANDIA και την οικογένειά μας για τη διαχείριση της πιο πολυτελούς μάρκας κρεβατιού και στρώματος στον κόσμο. Μια επιτυχία που συμπίπτει χρονικά και με τα 50 έτη λειτουργίας μας». Τα πολυτελή είδη Hästens μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα μετά από ραντεβού.

Βook a test-bed

Το ραντεβού προτείνεται ιδιαίτερα για αρχιτέκτονες και διακοσμητές, ώστε να αναλυθεί όχι μόνο η πλήρης γκάμα λύσεων αλλά και τα ειδικά προγράμματα της Hästens Σουηδίας για επαγγελματίες του interior design.

Το κεντρικό κατάστημα Αθηνών λειτουργεί:

  • Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 10:00 - 14:00
  • Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00 - 14:00,17:30 - 21:00

Λεωφόρος Ποσειδώνος 46 | Τηλ. επικοινωνίας: 2130889606