UPDATE

Πώς αποκαλύφθηκε το μαρτύριο της Φαίης - Την εξέδιδαν και την ξυλοκοπούσαν


JTeam

9 Νοεμβρίου 2023

Πώς αποκαλύφθηκε το μαρτύριο της Φαίης - Την εξέδιδαν και την ξυλοκοπούσαν
eurokinissi
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η σπιτονοικοκυριά, η μητέρα και η αδερφή της Φαίης την ξυλοκοπούσαν όταν αντιδρούσε γιατί δεν ήθελε να επαιτεί και βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία της

Tο κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν σήμερα, η 59χρονη, η μητέρα και η 23χρονη αδερφή της Φαίης Μπακογιώργου που είχε βρεθεί δολοφονημένη και τυλιγμένη σε κουβέρτα, σε πεζοδρόμιο της Κυψέλης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η σπιτονοικοκυριά, η μητέρα και η αδερφή της Φαίης την ξυλοκοπούσαν όταν αντιδρούσε γιατί δεν ήθελε να επαιτεί και βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία της.

Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής συνέλαβαν την 57χρονη σπιτονοικοκυρά-προαγωγό, την 59χρονη μητέρα της Φαίης και την 23χρονη αδερφή την Τετάρτη (8/11).

Πώς αποκαλύφθηκε το μαρτύριο της Φαίης

Όσον αφορά την αποκάλυψη της αλήθειας, σημαντικές στάθηκαν οι επαναλαμβανόμενες εξετάσεις μαρτύρων που διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, μαζί με τις καταθέσεις μαρτύρων που εργάζονταν κοντά στη πολυκατοικία -κολαστήριο.

Βάσει αυτών των προσώπων και όσων φέρονται να υποστήριξαν η κακοποίηση της Φαίης ήταν συνεχής και μάλιστα όταν η 57χρονη φέρεται να ωθούσε στην επαιτεία, το θύμα, συνήθιζαν να τη συνοδεύουν η μητέρα αλλά και η αδερφή της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr