UPDATE

Ένα γουρουνάκι που το λένε Κέβιν Μπέικον βρέθηκε χάρη στον ηθοποιό Κέβιν Μπέικον


JTeam

9 Νοεμβρίου 2023

Ένα γουρουνάκι που το λένε Κέβιν Μπέικον βρέθηκε χάρη στον ηθοποιό Κέβιν Μπέικον
Facebook/ Kevin’s Home Adventures
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός 

Φαντάσου ότι χάνεις το γουρουνάκι σου, που ονομάζεται Κέβιν Μπέικον, και το βρίσκεις ξανά χάρη στον Κέβιν Μπέικον – τον ηθοποιό αυτή τη φορά.

Αυτό συνέβη σε μία οικογένεια στην Πενσυλβάνια, η οποία έσμιξε μετά από δύο εβδομάδες με το γουρούνάκι της, με τη βοήθεια του ηθοποιού.

Ο Κέβιν το έσκασε από το σπίτι του, περίπου για εβδομάδες, προκαλώντας αγωνία στους ιδιοκτήτες του. Η Τσέλσι Ράμπο από το Cumberland Township της Πενσυλβάνια έφερε το γουρούνι στο σπίτι της στις 13 Οκτωβρίου, αλλά λίγο αργότερα ο Κέβιν απέδειξε ότι ήταν αρκετά περιπετειώδης. Έτσι, το επόμενο βράδυ έφυγε από τη φάρμα.

Η Τσέλσι εξήγησε σε μία ομάδα στο Facebook που δημιούργησε με την ονομασία «Bring Kevin Bacon Home», ότι «ήμασταν τόσο κοντά (με το γουρούνι), που η 16χρονη κόρη μου το χάιδευε».

Μαθαίνοντας αυτή την ιστορία, ο ηθοποιός Κέβιν Μπέικον ανέλαβε δράση προκειμένου να διαδώσει την είδηση για το αγνοούμενο γουρούνι. Ο ίδιος, μοιράστηκε την ιστορία για το γουρουνάκι στη σελίδα του στο Thread. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε:«Bring Kevin Bacon Home» (Φέρτε τον Κέβιν Μπέικον σπίτι).

Ευτυχώς, μετά από πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες, ο περιπετειώδης Κέβιν Μπέικον εντοπίστηκε, αφού έφαγε μία λιχουδιά που περιείχε Benadryl, ένα ηρεμιστικό ασφαλές για τα κατοικίδια ζώα.

Αφού κατανάλωσε τη λιχουδιά, η ιδιοκτήτριά του δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το γουρούνι απλά επέστρεψε στη φάρμα του. Ωστόσο, για να αποτρέψει μελλοντικές εκπλήξεις, η ίδια εξήγησε ότι θα ενισχύσουν την ασφάλεια του γουρουνιού, βάζοντας μπετόν κάτω από το έδαφος για να το εμποδίσει να σκάψει τούνελ και να βγει έξω.

Πάντως, από τότε η σελίδα στο Facebook, ονομάζεται «Kevin's Home Adventures» και πριν λίγες ημέρες η ιδιοκτήτριά του ανακοίνωσε ότι τη δημιούργησαν για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα σχέδιά τους σχετικά με την περίφραξη της φάρμας.

«Ζητάμε 2.500 δολάρια για να μας βοηθήσουν να ξεκινήσουμε. Θα τα βάλουμε για την περίφραξη ενός πολύ μεγαλύτερου χώρου για τον Κέβιν και τα άλλα ζώα», δήλωσε.