UPDATE

Η Aria Fine Catering παρουσιάζει τις νέες της υπηρεσίες και τη συνεργασία της με τη MadameGinger για τη δημιουργία plant-based menu


JTeam

22 Νοεμβρίου 2023

Η Aria Fine Catering παρουσιάζει τις νέες της υπηρεσίες και τη συνεργασία της με τη MadameGinger για τη δημιουργία plant-based menu
Με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δημιουργικότητα κι εξέλιξη η ARIA Fine Catering εισέρχεται σε νέα εποχή, διατηρώντας τις αξίες που τη φέρνουν όλα αυτά τα χρόνια σταθερά στην κορυφή των εκδηλώσεων υψηλού κύρους

Μετρώντας ήδη 26 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής και συνεργασίες σταθμούς, όπως με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η δυναμική ομάδα της ARIA ανανεώνεται και ανταποκρίνεται δυναμικά στις σύγχρονες ανάγκες του Fine Catering.

Για τον Παναγιώτη Γιαννακό, founder και ψυχή της ARIA, η νέα εποχή προτάσσει τις συνέργειες, τη συλλογικότητα και την εξειδίκευση: «Προσμένοντας με ενθουσιασμό την επόμενη μέρα, αφήνω χώρο σε νέους ανθρώπους κι εξειδικευμένους συνεργάτες να διαμορφώσουν την ΑRIA σε μια σύγχρονη εταιρεία που διηγείται ιστορίες, μέσα από τις γεύσεις της».

Jenny.Gr

Η εταιρεία παράλληλα κρατά πιστά σε όλα τα επίπεδα τις διαχρονικές της αξίες όπως η προσωπική φροντίδα και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα της πρώτης ύλης. Σε αυτό το πλαίσιο, η ARIA Fine Cateringξεκίνησε μια νέα συνεργασία με τον καταξιωμένο Δημήτρη Παναγιωτόπουλο ως Executive chef ο οποίος έχει διανύσει μια μακρά, αξιόλογη διαδρομή στην εστίαση εντός κι εκτός Ελλάδος. Βασικό στοιχείο της μαγειρικής του ταυτότητας η προσήλωση στις πρώτες ύλες. Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ενώνει τις δυνάμεις του και την πολύτιμη διεθνή εμπειρία του με τους ανθρώπους της ARIA κι ανοίγουν μαζί ένα καινούριο κεφάλαιο στο finecatering με εμπνευσμένες σύγχρονες προτάσεις.

Μέσα από τις νέες συνεργασίες η ARIA έρχεται να καλύψει σήμερα τη σύγχρονη ανάγκη όλο και περισσότερων ανθρώπων για μία plant- based διατροφή και συναντιέται με την αγαπημένη MadameGinger, δημιουργώντας το “Plant-based Celebration” Menu & Box.

Jenny.Gr

Για το σχεδιασμό του νέου μενού, η ομάδα της MadameGinger άντλησε έμπνευση από σπιτικά ελληνικά πιάτα, νοσταλγικές γεύσεις πάρτι και φαγητό που θα ήθελε να βρίσκει σε γιορτές και εκδηλώσεις. Καπνιστός «σολομός» από καρότο και “creamcheese” ηλιόσπορου σε ψωμί φακής, miniburger αρακά με coleslaw, κεφτεδάκια από μαυρομάτικα με BBQ sauce, sandwichcakeμε ρεβυθοσαλάτα, αρακαμόλε με σπιτικά και nachos sourcream σοκολατένια mousse γλυκοπατάτας με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού και κρεμώδες cheesecake, είναι μερικά μόνο από τα εδέσματα που απευθύνoνται σε όλους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών.

Η προσθήκη eco-friendly, βιοδιασπώμενων σκευών σερβιρίσματοςτου Box, έρχεται ως επισφράγιση της πάγιας μέριμνας της Aria για την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, με οικολογική συνείδηση. Μέσα από το νέο αυτό concept η ΑRIA και η MadameGinger προσφέρουν μια προηγμένη plant-based γευστική εμπειρία σε κάθε εκδήλωση.

Στις νέες σημαντικές συνεργασίες της Αria Fine Catering συγκαταλέγεται η σύμπραξη με τον διακεκριμένο mixologist Πάνο Μπεκιάρη, ο οποίος υπογράφει το νέο barconcept της ARIA. Ανάμεσα στις καινοτομίες είναι 3 κατηγορίες οpenbar με oldfashioned και signature cocktails αλλά και θεματικά bars, όπως Champagne party, Gin&Tonic party, Italian party.

Ασυνήθιστες αλλά και γνώριμες γεύσεις αποτελούν τα κύρια συστατικά για τις σύγχρονες δημιουργίες του, με γνήσιο χαρακτήρα και ταυτότητα προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μέσα από την αξιόλογη εμπειρία του ο Πάνος Μπεκιάρης μεταφέρει την αισθητική και την αναβαθμισμένη εμπειρία ενός εξαιρετικού premiumcocktailbar.

Όλες αυτές οι νέες συνεργασίες θέτουν νέα standardsfinecatering στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου κάνοντας πράξη την κοινή φιλοσοφία για αριστεία, αφοσίωση και αυθεντική φιλοξενία.