UPDATE

Athens Short Film Festival: Γίνεται τριήμερο και επιστρέφει με 35 διαμάντια του ανεξάρτητου σινεμά


JTeam

27 Νοεμβρίου 2023

Athens Short Film Festival: Γίνεται τριήμερο και επιστρέφει με 35 διαμάντια του ανεξάρτητου σινεμά
Το Athens Short Film Festival γίνεται τριήμερο και επιστρέφει για 6η χρονιά με 35 μικρού μήκους ταινίες Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος

Το Athens Short Film Festival γίνεται τριήμερο και επιστρέφει για 6η χρονιά με ένα ακόμα πιο πλούσιο πρόγραμμα προβολών. Από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, το Athens Short Film Festival 2023 φέρνει 35 μικρού μήκους ταινίες Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος προσκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει αυθεντικές δημιουργίες του ανεξάρτητου κινηματογράφου.

Μετά την περσινή επιτυχία, το ASFF μεγαλώνει για να υποδεχτεί ακόμα περισσότερους θεατές αλλά και να αναδείξει ανερχόμενα ταλέντα από την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσα από ένα πολύπλευρο πρόγραμμα προβολών, το οποίο αποτελείται συνολικά από έξι θεματικές.

Στις φετινές ταινίες πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν άλλοτε οι άνθρωποι, άλλοτε οι τόποι και άλλες φορές έννοιες και ανησυχίες με τις οποίες όλες και όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι. Μέσα από διάφορα κινηματογραφικά είδη και στυλ το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Αθήνας, έχει στόχο να λειτουργήσει ως μια πλατφόρμα καλλιτεχνικής έκφρασης νέων σκηνοθετών από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr