UPDATE

Λι Νίκολ: Η ποδοσφαιρίστρια, θύμα revenge porn, μιλά για την ιδιωτικότητα που έχασε για πάντα


JTeam

28 Νοεμβρίου 2023

Λι Νίκολ: Η ποδοσφαιρίστρια, θύμα revenge porn, μιλά για την ιδιωτικότητα που έχασε για πάντα
Από ένα μήνυμα στο Instagram ενημερώθηκε πως ένα βίντεό της σε προσωπικές της στιγμές κυκλοφορεί στο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Η ζωή της Λι Νίκολ, της Σκωτσέζα παίκτριας ποδοσφαίρου, άλλαξε με ένα κλικ

Ένα μήνυμα στο Instagram άλλαξε τη ζωή της Λι Νίκολ, της Σκωτσέζας παίκτριας ποδοσφαίρου που εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια δεν έχει σταματήσει να μιλάει για την ιστορία της και να βρίσκεται στη διάθεση όσων κοριτσιών τη χρειάζονται.

«Γεια, λυπάμαι που σε ενημερώνω γι’ αυτό αλλά υπάρχει ένα προσωπικό σου βίντεο στο διαδίκτυο». Αυτές οι λέξεις ήταν η αρχή της «κόλασης» για την 23χρονη τότε αθλήτρια, που ενημερώθηκε από έναν χρήστη του Instagram πως βίντεό της σε προσωπικές της στιγμές έχει αναρτηθεί σε διάφορα site με πορνογραφικό υλικό.

Η πρώτη σκέψη της ήταν πως επρόκειτο για απάτη, καθώς δεν βρισκόταν σε σχέση για εκείνο το διάστημα και ούτε είχε στείλει κάποιο βίντεο σε κάποιον. Έπειτα, της έστειλαν στιγμιότυπα από το βίντεο. Ήταν ένα βίντεο το οποίο είχε βγάλει όταν ήταν 18 ετών, με έναν πρώην σύντροφό της.

«Δεν είχα βγάλει ποτέ ξανά βίντεο με κανέναν άλλο στη ζωή μου. Και έκτοτε έχω αλλάξει δύο ή τρία κινητά οπότε δεν είχα καν εκείνο το κινητό πια», εξηγεί η ίδια όπως αναφέρει το The Irish Times και συνεχίζει: «Κατευθείαν ένιωσα το σώμα μου να τρέμει και να νιώθω πως θέλω να κάνω εμετό, να αρρωσταίνω. Έπαθα την πρώτη κρίση πανικού, πίστευα κυριολεκτικά πως πάθαινα καρδιακή προσβολή. Δεν μπορούσα να ανασάνω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ αλλά κάλεσα το 999 (αριθμός έκτακτης ανάγκης) επειδή δεν είχα καμία ιδέα για το τι έπρεπε να κάνω».

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen