Έλληνας σεφ κάνει θραύση στο Βέλγιο - Το εστιατόριο με τον αρχαιοελληνικό όρο
JTeam
2 Δεκεμβρίου 2023

Είναι ένας από τους καλύτερους νέους σεφ της χρονιάς για το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο
Τα βραβεία «Gault & Millau» έδωσαν στον Έλληνα σεφ, Γιώργο Αθανασόπουλο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Màloma» στην περιοχή του Σκααρμπέεκ, των Βρυξελλών διάκριση για τις μαγειρικές του ικανότητες.
Διάβασε τη συνέχεια στο reader.gr
Αληθινές ιστορίες, βαθιά θέματα, καθημερινή έμπνευση. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.