UPDATE

Convenience Wear: Η FamilyMart έκανε το πρώτο της, ανατρεπτικό fashion show - Οι ιδιοκτήτες και τα παιδιά τους ανάμεσα στα μοντέλα


JTeam

4 Δεκεμβρίου 2023

Convenience Wear: Η FamilyMart έκανε το πρώτο της, ανατρεπτικό fashion show - Οι ιδιοκτήτες και τα παιδιά τους ανάμεσα στα μοντέλα
Hypebeast
Η αλυσίδα καταστημάτων ψιλικών FamilyMart, πραγματοποίησε την πρώτη της επίδειξη μόδας για την προώθηση των ενδυμάτων της από τη συλλογή «Convenience Wear» 

Η FamilyMart αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων ψιλικών της Ιαπωνίας, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχει τολμήσει να εισέλθει και στην πώληση ρούχων. Έτσι, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή της FACETASM, Χιρόσι Οτσιάι, το 2022 λάνσαρε μια πρωτότυπη σειρά ρούχων, η οποία είναι αφιερωμένη στο να δημιουργεί πολύχρωμα και καθημερινά είδη μόδας.

Η τελευταία συλλογή της FamilyMart, με την ονομασία «Convenience Wear» περιλαμβάνει συνολικά 80 looks σε μια ζωντανή χρωματική παλέτα, όπου επικρατεί το μπλε, το λευκό και το πράσινο και διαπερνά τη βασική συλλογή ρούχων της εταιρείας.

Πριν λίγες ημέρες, στις 30 Νοεμβρίου, η αλυσίδα καταστημάτων ψιλικών πραγματοποίησε την πρώτη της επίδειξη μόδας, σε έναν χώρο που έμοιαζε με ένα τυπικό κατάστημα ψιλικών FamilyMart, και στήθηκε κοντά στη συνοικία Χαρατζούκου του Τόκιο. Η πασαρέλα πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Yoyogi του Τόκιο, όπου ένας χώρος μεταμορφώθηκε για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Στο κέντρο του χώρου στήθηκε ένα κυκλικό κατάστημα που έμοιαζε με κατάστημα της FamilyMart.

Το εσωτερικό του καταστήματος ήταν εξοπλισμένο με διαδρόμους προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου ενός πάγκου για τα ζεστά σνακ του Famichiki, για να ζωντανέψει το κατάστημα.

Περίπου 100 μοντέλα, μεταξύ των οποίων και ιδιοκτήτες της αλυσίδας franchise, καθώς και μέλη των οικογενειών τους, περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας τζιν μπουφάν, παλτά και άλλα είδη της μάρκας. Από το ποικιλόμορφο καστ των μοντέλων, δεν έλειπαν φυσικά και μερικοί διάσημοι. Μεταξύ αυτών ήταν η ηθοποιός Ρικάκο Γιάγκι από την πρωτότυπη σειρά του Netflix "First Love", ο Σουντάρο Γιανάγκι από το Alice in Borderland, ο διάσημος Ιάπωνας σκηνοθέτης και ηθοποιός, Κόταρο Γιοσίντα, ο συγγραφέας και κωμικός, Ναόκι Ματαγιόσι και η ηθοποιός Ρίο Ουτσίντα.