UPDATE

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Τα πρώτα λόγια του δράστη στις Αρχές - Το χρονικό του εγκλήματος


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2023

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Τα πρώτα λόγια του δράστη στις Αρχές - Το χρονικό του εγκλήματος
@Eurokinissi
Το θύμα είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της στις Αρχές, μέρες πριν τη δολοφονία της

Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα. Ο 71χρονος πρώην σύντροφος του 43χρονου θύματος εντοπίστηκε ώρες μετά την δολοφονία της και κρατείται. O δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή του Κερατσινίου και προσήχθη από τις Αρχές, όντας ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα.

Oμολόγησε στις Αρχές πως είναι αυτός που δολοφόνησε την 43χρονη γυναίκα και επικαλέστηκε λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Σύμφωνα με το OPEN, είπε στους αστυνομικούς: «Τη σκότωσα επειδή με απατούσε».

Της είχε σπάσει το πόδι πριν από λίγες μέρες

Λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία, ο 71χρονος, με τον οποίο είχε σχέση εδώ και επτά χρόνια, είχε κακοποιήσει βάναυσα τόσο την ίδια όσο και τον 15χρονο γιο της, γεγονός που την οδήγησε να προχωρήσει σε καταγγελία στις Αρχές. Ο άνδρας της έσπασε το πόδι, μεταξύ άλλων, και στη συνέχεια έκλεψε το κινητό και το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στη Σαλαμίνα.

Η 43χρονη πήγε στην αστυνομία, με τους αστυνομικούς να τη συμβουλεύουν να φύγει από το σπίτι της αλλά και εγκατέστησαν την εφαρμογή panic button στο νέο της κινητό, ώστε να μπορεί να καλέσει βοήθεια.

Η έρευνα για τον 71χρονο απέβη άκαρπη και παρήλθε το αυτόφωρο. Η γυναίκα μετακόμισε, μαζί με το παιδί της, στο σπίτι της μητέρας της, για να απομακρυνθεί, αλλά το πρωί της Τρίτης (5/12), ο 71χρονος την εντόπισε.

Η δολοφονία της 43χρονης

Γείτονες, που κάλεσαν και την αστυνομία, επεσήμαναν πως άκουσαν φωνές και ύστερα πυροβολισμούς. Ο δράστης φαίνεται ότι περίμενε να φύγει ο γιος της γυναίκας από το σπίτι και στη συνέχεια τη σκότωσε με σφαίρες στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, εκμεταλλευόμενος και το ότι κυκλοφορούσε με «Π» λόγω των τραυμάτων που της είχε προκαλέσει. Η 43χρονη έχασε τη ζωή της ακαριαία και εντοπίστηκε λίγο αργότερα νεκρή. Θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ ο 71χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές Αρχές για να του απαγγελθεί κατηγορητήριο και να απολογηθεί.

Με πληροφορίες από Reader.gr