UPDATE

GWomen Summit: Ενδυνάμωση, ισότητα, έμπνευση και νέα γενιά πρωταθλητριών «παρελαύνουν» στο 2ο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2023

GWomen Summit: Ενδυνάμωση, ισότητα, έμπνευση και νέα γενιά πρωταθλητριών «παρελαύνουν» στο 2ο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό
Ο γυναικείος αθλητισμός έχει φωνή και το Gazzetta Women για 2η διαδοχική χρονιά τού δίνει το βήμα να έρθει στο προσκήνιο, να εκφραστεί, να ακουστεί σε τέσσερα panels αποτελούμενα από 15 προσωπικότητες!

Aν μπορούσε κάποιος να προσδώσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στον αθλητισμό και δη στον γυναικείο, αυτά θα ήταν: Ισότητα, έμπνευση, ενδυνάμωση. Ο γυναικείος αθλητισμός έχει φωνή και το Gazzetta Women για 2η διαδοχική χρονιά του δίνει το βήμα να έρθει στο προσκήνιο, να εκφραστεί, να ακουστεί.

Το Gazzetta διοργανώνει το μοναδικό ελληνικό συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό, στις 11 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, προσκαλώντας κάποιες από τις πρωταγωνίστριες που δίνουν πνοή σε ιστορίες που συναρπάζουν.

Με άξονες όχι μόνο την επιτυχία, μα (κυρίως) την αδιαπραγμάτευτη προσπάθεια, την συνεχή πρωτοπορία, την ψυχική και πνευματική δύναμη. Το φετινό Τhe GWomen Sports Summit θα εστιάσει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Empowerment, Equality, Inspiration και «Generation Win».

Δεκαπέντε συνολικά προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, θα «παρελάσουν» από την σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen

TAGS