UPDATE

Η καρδιά των φετινών γιορτών χτυπά στο κέντρο της Αθήνας, στα Brown Hotels!


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2023

Η καρδιά των φετινών γιορτών χτυπά στο κέντρο της Αθήνας, στα Brown Hotels!
Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου πλησιάζει

Tα Brown Hotels συμμετέχουν στο γιορτινό mood έχοντας ετοιμάσει μια σειρά από προτάσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Λαμπερά Γευστικά Εvents με θέα την Ακρόπολη

Επνευσμένο από τα θρυλικά cosmopolitan vibes των 60s και την αστική κληρονομιά της Αθήνας, το Brown Acropol σας περιμένει στις 24 Δεκεμβρίου, με ένα ξεχωριστό δείπνο την Παραμονή των Χριστουγέννων, με welcome cocktail και ένα ειδικά διαμορφωμένο εορταστικό μενού.

Το Brown Acropol σας υποδέχεται και για ένα μοναδικό Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με θέα την Ακρόπολη. Το λαμπερό δείπνο περιλαμβάνει εκλεκτές γεύσεις που θα φέρουν όλη τη μαγεία των γιορτών στον ουρανίσκο σας, όπως η σούπα άγριων μανιταριών και το ribeyeμε περουβιανές πατάτες, σπαράγγια και σάλτσα από σταφύλια.

Τα Ρεβεγιόν θα ντύσουν ζωντανές μουσικέςαπό DJs,συμπληρώνοντας εορταστικά τις βραδιές.

Jenny.Gr

Mια διαφορετική γευστική εμπειρία με την υπογραφή του PullmanClub

To Brown Lighthouse υποδέχεται τo Pυllma Club και σας καλεί να ζήσετε την πιο περιζήτητη γευστική εμπειρία στην Αθήνα. Το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή, ένα εξαίσιο δείπνο για δύο άτομα, δωρεάν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις γυμναστηρίου του ξενοδοχείου, ποτό καλωσορίσματος και μια πλούσια εμπειρία πρωινού με την υπογραφή των Brown. Επιπλέον, απολαύστε αποκλειστικές εκπτώσεις στις θεραπείες μασάζ και σε συνεργαζόμενα εμπορικά καταστήματα.

Απολαύστε έναν πλούσιο μπουφέ με vintage αισθητική δια χειρός PullmanClub, συνοδεύστε με επιλογές από Ελληνικές & διεθνείς ετικέτες κρασιών και διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με partyvibes απόlivejazzmusicκαιDJsetsπου θα σας βάλουν στον ρυθμό των γιορτών.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες: https://brownhotels.com/athens/xmas