UPDATE

Φεύγει από την Ελλάδα η ισπανική αλυσίδα μόδας Sfera – Κλείνουν τα καταστήματα


JTeam

8 Ιανουαρίου 2024

Φεύγει από την Ελλάδα η ισπανική αλυσίδα μόδας Sfera – Κλείνουν τα καταστήματα
Την άμεση αποχώρησή της από την ελληνική αγορά δρομολογεί η ισπανική αλυσίδα μόδας Sfera, βάζοντας λουκέτο στα καταστήματα που διατηρούσε, καθώς δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την απήχηση που επιθυμούσε

Η ισπανική αλυσίδα διέθετε τρία καταστήματα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα δύο στην Αθήνα - ένα επί της οδού Σταδίου και ένα στο The Mall Athens - καθώς και ένα στη Θεσσαλονίκη, στο Mediterranean Cosmos.

Ως τις 17 Ιανουαρίου κλείνει το κατάστημα στη Σταδίου

Το insider.gr επικοινώνησε με πηγές κοντά στην εταιρεία, οι οποίες της επιβεβαίωσαν πως το κατάστημα στο The Mall Athens έχει ήδη κλείσει, ενώ στις 17 Ιανουαρίου θα κατεβάσει ρολά και το κατάστημα της Σταδίου.

Όσο για την τύχη του προσωπικού που απασχολείτο στην εταιρεία, οι ίδιες πηγές εξήγησαν πως «οι εργαζόμενοι θα αποζημιωθούν κανονικά και θα αναζητήσουν αλλού δουλειά, δεδομένου ότι ο όμιλος δεν δραστηριοποιείται με κάποια άλλη εταιρεία στην Ελλάδα».

Ποιο είναι το ισπανικό brand Sfera

Το ισπανικό brand Sfera έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα το 2005 και πριν προλάβει να συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας, αποχωρεί. Η αλυσίδα Sfera ιδρύθηκε με στόχο να γίνει το αντίπαλο δέος διάσημων αλυσίδων ένδυσης όπως H&M, Mango, Zara κλπ, ενώ πλέον ανήκει στον πανίσχυρο όμιλο πολυκαταστημάτων El Corte Ingles που μετρά πάνω από 80 χρόνια επιχειρηματικής διαδρομής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr