UPDATE

Ονειρικό Σενάριο: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα ταινία με τον Νίκολας Κέιτς


JTeam

10 Ιανουαρίου 2024

Ονειρικό Σενάριο: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα ταινία με τον Νίκολας Κέιτς
Splash News
Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους στις 11 Ιανουαρίου από την Tanweer. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν τη δείτε

O Νίκολας Κέιτζ τα τελευταία χρόνια είναι ασταμάτητος! Επαναπροσδιόρισε την καριέρα του μέσα από τους κινηματογραφικούς ρόλους που επέλεξε αλλά και ανέδειξε ακόμη περισσότερο το ταλέντο του στην υποκριτική. Στις 11 Ιανουαρίου θα δούμε στη μεγάλη οθόνη αυτό που πολλοί κριτικοί ονομάζουν “μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του” στην έκτη ταινία στην οποία συμμετείχε μέσα σε έναν χρόνο! Πρόκειται για το “Ονειρικό Σενάριο” (στα αγγλικά “Dream Scenario”) σε σενάριο και σκηνοθεσία του Νορβηγού Κρίστοφερ Μπόργκλι και παραγωγή του Άρι Αστέρ.

Είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Μπόργκλι, μετά την καυστική μαύρη κωμωδία με τίτλο “Sick of Myself” του 2022, και η πρώτη του αγγλόφωνη. Οι κριτικές είναι διθυραμβικές, ο Κέιτς αποθεώνεται -έλαβε και υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ. Ας δούμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν τη δείτε στους κινηματογράφους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr