UPDATE

Influencer από τη Βραζιλία πέθανε στα 35 της από ανακοπή - Έγινε γνωστή μετά από επέμβαση απώλειας βάρους


JTeam

18 Ιανουαρίου 2024

Influencer από τη Βραζιλία πέθανε στα 35 της από ανακοπή - Έγινε γνωστή μετά από επέμβαση απώλειας βάρους
IG @miladejesusoficial
Η incluencer πριν μερικά χρόνια υποβλήθηκε σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους

Σε ηλικία 35 ετών έφυγε από τη ζωή η Μίλα Ντε Χεσούς, μια incluencer από τη Βραζιλία, μετά από καρδιακή ανακοπή. Η ίδια, είχε παντρευτεί πολύ πρόσφατα και είχε γίνει γνωστή μετά από επέμβαση απώλειας βάρους.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον λογαριασμό της στα social media, έφυγε από τη ζωή στις 12 Ιανουαρίου 2024. «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Μίλα Ντε Χεσούς», έγραφε μια ανάρτηση στο Instagram. «Σε αυτή τη στιγμή του πόνου, σεβαστείτε την οικογένεια και τους φίλους. Θα εκφράσουμε τον σεβασμό μας στη Μίλα που θα της λείψει πολύ». Η Μίλα είχε τέσσερα παιδιά.

Πριν λίγους μήνες, η ίδια ανακοίνωσε ότι πάσχει από ψωρίαση. «Έχουν περάσει τρεις μήνες που ασχολούμαι με αυτή την κατάσταση, το 80% του σώματός μου έχει επηρεαστεί», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Οκτώβριο. «Παλεύω με γιατρούς, φάρμακα, αλοιφές και παίρνω μια βαθιά ανάσα».

Η incluencer πριν μερικά χρόνια, συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2017, υποβλήθηκε σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, την οποία και μοιράστηκε σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Νοέμβριο, όπου αντιπαραβάλλει φωτογραφίες της πριν και μετά την επέμβαση. «Έξι χρόνια από μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή μου σε διάφορες πτυχές», έγραψε στη λεζάντα του. «Από τη μία πλευρά, η 22χρονη Μίλα και από την άλλη η 35χρονη Μίλα».

Οι ακόλουθοι, οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας της influencer ήταν συντετριμμένοι για την απώλειά της.