UPDATE

Η Προξενήτρα: Ο Θωμάς Μοσχόπουλος φέρνει τον Θόρτνον Ουάιλντερ για πρώτη φορά στο Εθνικό


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2024

Η Προξενήτρα: Ο Θωμάς Μοσχόπουλος φέρνει τον Θόρτνον Ουάιλντερ για πρώτη φορά στο Εθνικό
«Η Προξενήτρα», η κωμωδία του βραβευμένου με Πούλιτζερ Θόρτνον Ουάιλντερ, ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο – Rex «Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη», σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου

Ο Θόρτνον Ουάιλντερ «επισκέπτεται» για πρώτη φορά το Εθνικό Θέατρο, συστήνοντάς μας τη γοητευτική και σπαρταριστή «Προξενήτρα». Η κωμωδία του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα, που άνοιξε αυλαία τον Δεκέμβριο του 1955 στο Μπρόντγουεη, κάνοντας ρεκόρ παραστάσεων και τους κριτικούς να την υποδέχονται με ενθουσιώδη σχόλια, ανεβαίνει στη Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη – Θέατρο REX σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.

«Η Προξενήτρα»: Λίγα λόγια για το έργο

Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη του 19ου αρχίζει με οδηγό τη δαιμόνια προξενήτρα Ντόλυ Λεβί, η οποία θα αναλάβει με ενθουσιασμό να βρει την ιδανική σύζυγο στον πλούσιο αλλά δύστροπο χήρο Οράτιο. Ταυτόχρονα, η Ντόλυ θα βοηθήσει την ανιψιά του Οράτιου Ερμενεγάρδη, να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και θα μηχανορραφήσει προκειμένου όλοι και όλες βρουν το ιδανικό τους ταίρι ή τουλάχιστον κάποιον που μπορεί να διαλύσει τη μοναξιά τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr