UPDATE

Δώρισε το νεφρό της σε έναν άγνωστο και βρήκε τον έρωτα - Μια συγκινητική ιστορία αγάπης


Μάγκυ Πετροπούλου

11 Φεβρουαρίου 2024

Δώρισε το νεφρό της σε έναν άγνωστο και βρήκε τον έρωτα - Μια συγκινητική ιστορία αγάπης
Facebook
Κάνοντας μία καλή πράξη, γνώρισε απρόσμενα τον μέλλοντα σύζυγό της

Μία απίστευτη και τόσο συγκινητική ιστορία αγάπης και έρωτα θα διαβάσεις σε αυτό το άρθρο. Και σίγουρα θα νιώσεις σαν να παρακολουθείς ρομαντική ταινία από την Παραμυθούπολη του Χόλιγουντ.

Αναφέρομαι σε ένα ζευγάρι από το Μαϊάμι, που γνωρίστηκε με αφορμή μία...εγχείρηση. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Η Χάιλεϊ Μιλκς συνάντησε αυτόν που θα ερωτευόταν στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Μόλις είχε σώσει τη ζωή του αδερφού του, δωρίζοντάς του το νεφρό της.

Αν και από την αρχή υπήρχε μια σπίθα, δεν φανταζόταν ποτέ ότι μετά από αυτή την ανιδιοτελή της πράξη, θα ερωτεύονταν κεραυνοβόλα και θα περνούσαν τη ζωή τους μαζί.

Jenny.Gr
Facebook


Πώς άρχισαν όλα

Ένα βράδυ, η Hayley, καθώς τσέκαρε τις δημοσιεύσεις στο Instagram, ξαπλωμένη χαλαρά στον καναπέ της, το μάτι της έπεσε σε ένα post -το βλέπεις παρακάτω- που αμέσως της κίνησε το ενδιαφέρον και την έκανε να το διαβάσει.

«Ο Ντέιβιντ είναι ο αρραβωνιαστικός μου. Έλαβε μεταμόσχευση νεφρού και παγκρέατος το 2012 λόγω βλάβης από διαβήτη. Πριν από τρία χρόνια, το σώμα του άρχισε να απορρίπτει το νέο του νεφρό. Από τότε, υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση τρεις ημέρες την εβδομάδα. Αν κάποιος είναι πρόθυμος να γίνει ζωντανός δότης, παρακαλώ στείλτε μήνυμα».

Jenny.Gr
instagram

Ο ασθενής, Ντέιβιντ Μοντότο, είχε αίμα 0 θετικό, ίδιο με της Χάιλεϊ και αμέσως έστειλε μήνυμα για να μάθει περισσότερα.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Ντέιβιντ και η αρραβωνιαστικιά του, Μελίσα, την πήγαν για δείπνο για να γνωριστούν και εκείνη αμέσως τους είπε ότι ήθελε να τους βοηθήσει. Κατόπιν έκανε μια εξέταση για να δει εάν το νεφρό της ήταν κατάλληλο και τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Κάπως έτσι όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους.

Η γνωριμία με τον Γουίλιαμ

Την επομένη της εγχείρησης, ο αδελφός του Ντέιβιντ, Γουίλιαμ, την επισκέφτηκε στο δωμάτιό της. Η ίδια θέλησε να σηκωθεί και να τον χαιρετήσει, όμως δεν μπορούσε και εκείνος την πλησίασε και της έσφιξε το χέρι, ευχαριστώντας την θερμά για αυτό που έκανε.

«Η ανάρρωσή μου ήταν χειρότερη από κάθε τοκετό… και έκανα τέσσερα παιδιά», δήλωσε.

Αμέσως η χημεία τους ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη. Ίδιες μουσικές, ίδιες ταινίες αλλά και κοινά βιώματα, όπως τα διαζύγιά τους.

«Όλα έμοιαζαν τόσο ωραία όταν αρχίσαμε να μιλάμε. Δεν ήθελα να φύγω από δίπλα της. Χρειαζόμουν κάποια δικαιολογία για να επιστρέψω στο δωμάτιό της, αφού κάποια στιγμή θα έπρεπε να φύγω. Από εκείνη τη μέρα, δεν ήθελα ποτέ να είμαι μακριά της».

Jenny.Gr
Facebook

Η ζωή τους σήμερα

Οι δυο τους ζουν μαζί με τα συνολικά επτά τους παιδιά και διευθύνουν εδώ και λίγο καιρό από κοινού τη δική τους επιχείρηση.

Πρόκειται για μια μπουτίκ με γυναικεία κοσμήματα από πηλό αλλά και πολλά άλλα αξεσουάρ- την έχει αναλάβει η Hayley κυρίως- που συνδυάζει και φρέσκους χυμούς, τους οποίους σερβίρει στους πελάτες ο William.

Και η ζωή συνεχίζεται τέλεια για το ζευγάρι που ήρθε κοντά από... τύχη αλλά έχει αποφασίσει να είναι μαζί μέχρι το τέλος.