UPDATE

Vanity Fair Hollywood Issue: 11 ανατρεπτικές προσωπικότητες στο εξώφυλλο του ετήσιου τεύχους


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2024

image
IG @Vanity Fair
11 σταρ του Χόλιγουντ μιλούν στο Vanity Fair για τις εμπειρίες τους και τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον κλάδο του κινηματογράφου

Το 30ο Hollywood Issue «γιορτάζει» το περιοδικό Vanity Fair, επιλέγοντας 11 διαφορετικούς και συναρπαστικούς σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι αν και βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις στην καριέρα τους, αναμένεται να μας απασχολήσουν αρκετά το 2024. Μπράντλεϊ Κούπερ, Νάταλι Πόρτμαν, Πέδρο Πασκάλ, Κόλμαν Ντομίνγκο, Τζόντι Κόμερ, Λίλι Γκλάντστοουν, Γκρέτα Λι, Τσαρλς Μέλτον, Ντα'Βιν Τζόι Ράντολφ, Τζένα Ορτέγκα, Μπάρι Κίογκαν, βρέθηκαν όλοι μαζί, δύο μέρες του Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, υπό τη διεύθυνση του φωτογράφου και σκηνοθέτη Γκόρντον φον Στάινερ, και μίλησαν για τα πάντα.

Οι πρώτες τους οντισιόν, οι αξέχαστες στιγμές τους, τα υπαρξιακά τους ερωτήματα, οι αλλαγές στη βιομηχανία του θεάματος, οι βασικές προτεραιότητές τους, είναι μερικά από τα θέματα που αναλύονται στο φετινό VF Hollywood.

Σε αυτό το τεύχος, η Νάταλι Πόρτμαν και o Μπράντλεϊ Κούπερ αναφέρονται στα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά ρίσκα της καριέρας τους τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα. Από την πλευρά τους, Πέδρο Πασκάλ, Ντα'Βιν Τζόι Ράντολφ και Κόλμαν Ντομίνγκο, μιλούν για πώς αισθάνονται που μετά από χρόνια δουλειάς, πλέον, θεωρούνται «αστέρια» του Χόλιγουντ.

Οι ηθοποιοί της νέας γενιάς, τα λαμπρά ταλέντα όπως η Τζόντι Κόμερ από το «The Bikeriders», ο Μπάρι Κίογκαν από το «Saltburn» και η Τζένα Ορτέγκα από το «Wednesday» αναφέρονται στους ρόλους που έχουν κληθεί να ενσαρκώσουν.

Η Ορτέγκα, χάρη στο διάλλειμα που έκανε στο πλαίσιο της απεργίας των ηθοποιών στο Χόλιγουντ, συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στον χώρο του κινηματογράφου από τότε που ήταν εννέα ετών. Και το απολαμβάνει. «Αγαπάω τη δουλειά μου το ίδιο 12 χρόνια μετά - έχοντας δει όλα τα άσχημα, τα υπέροχα και τα ακραία, είναι πολύ ωραίο», λέει. Η Γκρέτα Λι μιλάει σε αυτό το τεύχος για την ταινία «Past Lives», και ο Μπάρι Κίογκαν για το «Saltburn», με την Ντα'Βιν Τζόι Ράντολφ, που αγαπήσαμε στο «The Holdovers», να τονίζει πως «όταν καταλαβαίνεις πραγματικά το κλίμα αυτής της βιομηχανίας και ποιος λέει τις ιστορίες, είμαστε όντως περιθωριοποιημένοι. Και σε αυτό να προσθέσουμε το να είσαι μια έγχρωμη γυναίκα που έχει καμπύλες».

Η, Λίλι Γκλάντστοουν υποψήφια για Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Killers of the Flower Moon», η οποία έγινε η πρώτη ιθαγενής γυναίκα που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ηθοποιού, είναι ακόμα ένα πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε αυτό το εξώφυλλο. Και, όχι άδικα, αφού πραγματικά καταρρίπτει κάθε στερεότυπο στον κινηματογράφο. «Πάντα ήμουν μεγάλος ονειροπόλος και προσπάθησα να μην βάζω όρια στο μυαλό μου, γιατί τελικά θα φτάσω τα όρια που δεν είχα σκεφτεί», λέει, τέλος, ο Τσαρλς Μέλτον, ο οποίος μέσα από το «May December» βγήκε πιο συγκεντρωμένος και προσανατολισμένος.