UPDATE

Κατ Τζάνις: Έφυγε από τη ζωή η 31χρονη καλλιτέχνιδα- Αφιέρωσε στον γιο της το τελευταίο της τραγούδι


JTeam

1 Μαρτίου 2024

Κατ Τζάνις: Έφυγε από τη ζωή η 31χρονη καλλιτέχνιδα- Αφιέρωσε στον γιο της το τελευταίο της τραγούδι
Instagram @cat.janice
Η τραγουδίστρια κατέγραψε τη μάχη της με τον καρκίνο στο TikTok

Η Κατ Τζάνις, η τραγουδίστρια που έγινε viral επειδή αφιέρωσε το τελευταίο τραγούδι της στον γιο της, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η οικογένειά της ανακοίνωσε τα νέα στο Instagram.

«Σήμερα το πρωί, η Κάθριν προχώρησε στο φως και την αγάπη του Δημιουργού, από το σπίτι που μεγάλωσε, έχοντας γύρω της την οικογένειά της», ξεκίνησε η ανάρτηση.

«Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που έχει λάβει η Κάθριν και η οικογένειά μας τους τελευταίους μήνες. Η Κατ είδε τη μουσική της να ταξιδεύει σε μέρη που δεν είχε φανταστεί και αναπαύεται εν ειρήνη, γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσει να φροντίζει τον γιο της μέσα από τη μουσική της. Αυτό θα ήταν αδύνατο χωρίς εσάς».

Η Κατ Τζάνις αντιμετώπιζε μία σπάνια μορφή καρκίνου, που αναπτύσσεται στα οστά και τους μαλακούς ιστούς. Έφυγε από τη ζωή στα 31 της χρόνια.

Στο TikTok, κατέγραφε τη μάχη της με την ασθένεια και είπε στο κοινό της πως όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβρη του 2021, όταν ανακάλυψε ένα ογκίδιο στον λαιμό της, το οποίο όλο και μεγάλωνε. Τον Ιούλιο του 2022 είχε «καθαρίσει», ωστόσο ο καρκίνος επέστρεψε, στους πνεύμονες αυτήν τη φορά.

Η Κατ είχε καταλάβει ότι το τέλος δεν θα αργούσε να έρθει, οπότε έγραψε ένα τελευταίο τραγούδι, αφιερωμένο στον μικρό γιο της. Το Dance You Outta My Head, όπως ονομάζεται, κυκλοφόρησε στις 19 Ιανουαρίου και έφτασε στην κορυφή του TikTok Billboard Top 50.

@cat.janice Thank you for loving me. Im praying a miracle makes me through this but I think im being called Home. My last joy would be if you pre saved my song “Dance You Outta My Head” in my bio and streamed it because all proceeds go straight to my 7 year old boy im leaving behind. Please please share this, I need to leave this with him. If there is anything you need to know, is that the only opinion of yourself is your opinion. Love yourself and be gentle with others. I hope to make it through this but if not, to all a good night. #cancer #songwriter ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

«Μετέφερα τα πνευματικά δικαιώματα τω τραγουδιών μου στον γιο μου, ώστε να του αφήσω κάτι πίσω», έγραψε στο TikTok. «Τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορούσα να περπατήσω και ένιωθα παγιδευμένη. Όμως αυτό με βοήθησε να θυμηθώ πως, όταν πάω στον παράδεισο, θα χορέψω με τον Θεό και θα πετάω πάνω από τα σύννεφα, και ανυπομονώ».