CELEBRITIES

Σάνεν Ντόχερτι: «Θέλω να ζήσω άλλα 3 με 5 χρόνια και μετά θα υπάρξει θεραπεία για τον καρκίνο»


JTeam

3 Ιανουαρίου 2024

Σάνεν Ντόχερτι: «Θέλω να ζήσω άλλα 3 με 5 χρόνια και μετά θα υπάρξει θεραπεία για τον καρκίνο»
Splash News
Η Σάνεν Ντόχερτι είναι αισιόδοξη ότι θα μπορέσει να ζήσει άλλα τρία έως πέντε χρόνια με τις εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου

Στα τέλη Νοεμβρίου η Σάνεν Ντόχερτι ξεκίνησε το podcast της «Let's Be Clear» και κάθε εβδομάδα μας χαρίζει ακόμα ένα επεισόδιο, στο οποίο μιλάει για τη μάχη της με τον καρκίνο και τις ελπίδες της για το μέλλον. Στο πρώτο επεισόδιο του podcast της για το 2024, η ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι ελπίζει οι εξελίξεις στη θεραπεία του καρκίνου να τη βοηθήσουν να ζήσει περισσότερο.

«Πάντα μιλάω για το γεγονός ότι πρέπει να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια και μετά θα υπάρξει θεραπεία με Τ-κύτταρα», σημείωσε η Σάνεν Ντόχερτι. «Θα υπάρξουν πολύ περισσότερες επιλογές που θα δώσουν άλλα πέντε χρόνια. Στη συνέχεια, σε αυτά τα πέντε χρόνια, θα υπάρχει μια άλλη ομάδα επιλογών και τελικά θα υπάρξει θεραπεία», είπε.

Η αγαπημένη ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210», είχε στο συγκεκριμένο podcast καλεσμένο τον ογκολόγο της Δρ Λόρενς Πίρo, ο οποίος αναφέρθηκε στη θεραπεία, ως μια ιπποδρομία καθώς οι ασθενείς ελπίζουν και περιμένουν τις νέες θεραπείες. «Λέω πάντα ότι είναι σημαντικό να θεωρούμε κάθε θεραπεία ως ένα άλογο, και σε μια ιπποδρομία, θέλετε να ιππεύσετε κάθε άλογο όσο το δυνατόν περισσότερο, και στη συνέχεια να ιππεύσετε το επόμενο άλογο όσο το δυνατόν περισσότερο. Ελπίζετε ότι θα κάνετε μερικούς γύρους και μετά θα υπάρχει συνολικά ένα άλλο νέο σύνολο αλόγων για να ιππεύσετε, για να κάνετε την κούρσα πολύ μεγαλύτερη», είπε. Με τη σειρά της, η Σάνεν Ντόχερτι σημείωσε ότι «καβαλάω αυτά τα άλογα, ώστε να φτάσω στο φρέσκο σετ αλόγων και προσπαθώ να κάνω αυτό στο οποίο είμαι αυτή τη στιγμή να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο».

Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Ο καρκίνος μπήκε σε ύφεση δύο χρόνια αργότερα, αλλά επέστρεψε ως καρκίνος σταδίου 4 το 2019. Πριν μερικές ημέρες, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο podcast της μαζί με τη μητέρα της, Ρόσα, όπου και τόνισε τη σημασία του να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε.

«Αυτή η χρονιά έχει να κάνει με το να είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που είμαστε εδώ και να μπορούμε να περάσουμε χρόνο με τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, που δεν φεύγουν, που μας αγαπούν και που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις, ήθη και πρότυπα και άνθρωποι που έχουν χαρακτήρα», σημείωσε η Ντόχερτι. «Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ για αυτό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.