UPDATE

Gladiator II: Πολ Μεσκάλ εναντίον Πέδρο Πασκάλ, στο sequel της εμβληματικής ταινίας


Στεφανία Παπαδημητρίου

12 Απριλίου 2024

Gladiator II: Πολ Μεσκάλ εναντίον Πέδρο Πασκάλ, στο sequel της εμβληματικής ταινίας
Πασκάλ ή Μεσκάλ; Choose your fighter. Δες το τρέιλερ και περίμενε την πρεμιέρα, τον φετινό Νοέμβρη

Έχεις χάσει κάθε ελπίδα; Δεν έχεις πλέον όρεξη για ζωή; Πιστεύεις ότι δεν θα ξανανιώσεις χαρά ποτέ στη ζωή σου; Αυτό εδώ το άρθρο θα σου λύσει κάθε πρόβλημα, θα σου δώσει κάτι να προσδοκάς. Ο Πολ Μεσκάλ και ο Πέδρο Πασκάλ θα παίξουν μαζί στο Gladiator II και το πρώτο teaser είναι εδώ.

Το logo και οι πρώτες εικόνες από την ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Comic Con, μόλις χθες. Και δεν θα δούμε μόνο τους δύο πιο αγαπημένους και charming ανθρώπους που το επώνυμό τους έχει την κατάληξη «-σκαλ», αλλά πολλά περισσότερα: Ρινόκερους, ανθρωποφάγους πίθηκους, έναν σοφό Ρωμαίο πολιτικό που υποδύεται ο Ντένζελ Ουάσινγκτον. Η Paramount έχει ανεβάσει τον πήχη και φαίνεται.

«Σε ενθουσιάζει περισσότερο από την πρώτη ταινία», είπε ο σκηνοθέτης και, μάλλον, είχε δίκιο. Ακούς τον Πολ Μεσκάλ, που έχει τον ρόλο του γιου του Ράσελ Κρόου (του Μάξιμου, στο πρώτο Gladiator) να λέει «Θυμάμαι εκείνη την ημέρα. Δεν την ξέχασα ποτέ. Τότε που ένας σκλάβος μπορούσε να εκδικηθεί τον αυτοκράτορα, που ένας σκλάβος μπορούσε να βρει δίκιο στην αρένα».

«Ακούς το πλήθος; Ο μεγαλύτερος ναός που έχτισε ποτέ η Ρώμη, ήταν το Κολοσσαίο… Σ’ αυτό πίστευαν. Στη δύναμη», λέει έπειτα ο Ουάσινγκτον.

Ο γιος του Μάξιμου, ακριβώς όπως ο πατέρας του, είναι σκλάβος που δεν παλεύει απλώς καλά στην αρένα. Είναι επικεφαλής της επανάστασης. Κι ο Πέδρο Πασκάλ είναι υψηλόβαθμος αξιωματικός στον στρατό του Αυτοκράτορα και εξαιρετικός στη μάχη. Κι οι δυο τους, έρχονται αντίπαλοι –δεν παλεύουν μόνο στο Κολοσσαίο, ωστόσο.

«Η μόνη αλήθεια στη Ρώμη, είναι ο νόμος του δυνατότερου», λέει ο Ουάσινγκτον, ο οποίος δεν μοιάζει με τον Χοακίν Φοίνιξ στην πρώτη ταινία. Φαίνεται πιο καλός και δίνει συμβουλές στον Μεσκάλ.

Πασκάλ ή Μεσκάλ; Choose your fighter. Δες το τρέιλερ και περίμενε την πρεμιέρα, τον φετινό Νοέμβρη.