UPDATE

Το KIDS FUN FESTIVAL έρχεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Μαΐου με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


JTeam

17 Μαΐου 2024

Το KIDS FUN FESTIVAL έρχεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Μαΐου με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε πέρσι το KIDS FUN FESTIVAL έρχεται στις 19 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο για όλους, ακόμα πιο διασκεδαστικό, με περισσότερες από 150 δράσεις, δώρα και εκπλήξεις για όλη την οικογένεια

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε πέρσι το KIDS FUN FESTIVAL έρχεται στις 19 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο για όλους, ακόμα πιο διασκεδαστικό, με περισσότερες από 150 δράσεις, δώρα και εκπλήξεις για όλη την οικογένεια. Το φεστιβάλ στηρίζει τους σκοπούς του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Το KIDS FUN FESTIVAL θα φιλοξενηθεί στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Jenny.Gr

Στο εντυπωσιακό και διαδραστικό lineup πρωταγωνιστούν η Ελένη Ψυχούλη με την ομάδα της, ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης, οι απίθανοι Karpouzis & Madney της ΜΠΑΜ FC, οι μοναδικοί Modern Cinderella & Βαγγέλης Νάκης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Παρκούρ DK Δημήτρης Κυρσανίδης & ο αθλητής Παρκούρ Petsas Νίκος Καραπέτσας! Super host εμφάνιση η πιο ανατρεπτική ομάδα ραδιοφωνικών παραγωγών του Plus Radio 102,6 όπως δεν τους έχετε δει ποτέ!

Στις δράσεις του KIDS FUN FESTIVAL μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 1,5 έως 13 χρονών με τους γονείς τους. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν πλήθος εκπαιδευτών ιδρυμάτων, φορέων, οργανισμών και συλλόγων. Μέσα από τις βιωματικές δράσεις μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία σ’ ένα ολοήμερο ταξίδι διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Ένας διαμορφωμένος χώρος με street food όπου επιμελείται ο executive chef Απόστολος Αλτάνης, θα προσθέσει πινελιές γαστρονομικής απόλαυσης και εμπειρίας.

Μεταξύ των 150+ δράσεων, θα υπάρχουν cooking challenge, pop up escape room, 5μ τοίχος αναρρίχησης, paintball arena και shooting gallery με gel blasters και εντυπωσιακό πάρκο φουσκωτών, εκπαιδευτική ρομποτική-stem, messy play, face painting και μουσικοκινητικά παιχνίδια για μικρούς & μεγάλους. Εργαστήρια κεραμικής Disney Edition, εικαστικές δημιουργίες με χρωματιστή μαγεία και sensory play για μικρούς καλλιτέχνες.

Καρικατούρες & ειδικός χώρος για κατασκευές και χειροτεχνίες. Μαζί με τους αγαπημένους μας μπλε ήρωες θα αναλάβουμε δράση για την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον.

Μουσικοί εξερευνητές, θεατρικά διαδραστικά, παιχνίδια και πολλές ακόμα δραστηριότητες προσχολικής ηλικίας.

Πάνω από 50 αθλητικές δράσεις ταυτόχρονα και παράλληλα, Tae Kwon Do, Πινγκ Πονγκ από την επίσημη Ομοσπονδία, Σκάκι και Tennis Challenge!

Mini Luna Park και πολλά κατασκηνωτικά παιχνίδια. Show με σαπουνόφουσκες, Κυνήγι Θησαυρού, Παιχνίδια Γνώσεων, Quiz Game.

Θα φωτογραφηθούμε στη πιο Instagrammable Wonder Cake Corner και θα χορέψουμε με Kangoo Jumps, Kids Fitness, Yoga, Zumba και μπαλέτο, Cheerleaders, Γυμναστικές επιδείξεις και Αεροβική Γυμναστική.

Επιπλέον, στο KIDS FUN FESTIVAL θα παραβρεθεί εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό από το μεγαλύτερο και καταξιωμένο δίκτυο κέντρων ειδικών θεραπειών για να συζητήσουν τα πάντα για την λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, για τις μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, ΔΕΠΥ. Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τα εργαστήρια πρώτων βοηθειών και για ειδικά θέματα που αφορούν την ψυχολογία και την υγιεινή διατροφή των παιδιών.

Το KIDS FUN FESTIVAL πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης.

Ελάτε όλοι να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Είσοδος ελεύθερη

Κυριακή 19 Μαΐου, 11: 00 - 19:00

kidsfunfestival

υπέρ των σκοπών του

Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Jenny.Gr