UPDATE

Intercatering: Οι vegan επιλογές είναι μια σύγχρονη γαστρονομική πρόκληση


JTeam

23 Μαΐου 2024

Intercatering
Εξαιρετικές vegan δημιουργίες με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, τη γεύση και την ποικιλία

Η σύγχρονη γαστρονομία δεν είναι απλώς μια παράθεση γεύσεων, αλλά ένας ζωντανός πολιτισμικός κώδικας που εξελίσσεται συνεχώς, αντανακλώντας τις προτιμήσεις και τις αξίες της εποχής μας. Στην Intercatering αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό τις vegan επιλογές, δημιουργώντας μενού που προσφέρουν εξαιρετικές γεύσεις για αυτή τη συνειδητή διατροφική επιλογή. Το vegan menu της Intercatering είναι μια γαστρονομική επιλογή που ενσωματώνει την ποικιλία, τη φρεσκάδα και την απόλαυση, αναδεικνύοντας τη γοητεία της φυτικής διατροφής μέσα από δημιουργίες που εντυπωσιάζουν. Ο συνδυασμός υλικών και γεύσεων εμπνέεται από τις εποχές και τις ανάγκες για υγιεινή και βιώσιμη διατροφή.

Ελληνικές και διεθνείς γεύσεις με βιώσιμο χαρακτήρα

Vegan Pumpkin Veloute

Μια από τις χαρακτηριστικές δημιουργίες της Intercatering είναι η velouté κίτρινης κολοκύθας με saffron, που συνδυάζει την πλούσια υφή της κολοκύθας με την εκλεπτυσμένη γεύση του σαφράν. Οι καλεσμένοι θα λατρέψουν την quinoa με καπνιστά ψητά λαχανικά, καβουρντισμένα αμύγδαλα και ξύδι από σμέουρα, ένα πιάτο γεμάτο αντισταθμιστικές γεύσεις που αναδεικνύουν την ελληνική παράδοση σε συνδυασμό με σύγχρονες vegan προσεγγίσεις.

Στα ελληνικά vegan πιάτα, υπάρχουν οι αρωματικές φακές Beluga με πιπεριές Φλωρίνης, κόλιανδρο και παλαιωμένο βαλσάμικο, καθώς και σουβλάκι από λαχανικά σχάρας σε κύβους, η τέλεια παραλλαγή για το παραδοσιακό σουβλάκι που κερδίζει τις εντυπώσεις με τη φρεσκάδα και την υγιεινή του προσέγγιση.

Ποικιλία vegan δημιουργιών

Vegan Spring Rolls

Η Intercatering προσφέρει μια πληθώρα πιάτων, όπως φρέσκα μανιτάρια γεμιστά με μυρωδικά, springrolls λαχανικών με sweetchilly, και vegan εκδοχές αγαπημένων ελληνικών πιάτων, από φάβα μέχρι βίγκαν μουσακά. Για τους λάτρεις των πιο εκλεπτυσμένων γεύσεων, το φρικασέ μανιταριών του δάσους με chutney κρεμμυδιού και αρωματικό θυμάρι αποτελεί μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Για τους λάτρεις της pasta, εξαιρετική επιλογή είναι το κριθαρότο με tartar φρέσκιας ντομάτας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή οι pasta πλεξούδες από ρεβύθι με τοματίνια και μπρόκολο, αρωματισμένες με chives και ξύσμα λεμονιού. Αυτές οι επιλογές χαρακτηρίζονται από απλότητα και γευστική κομψότητα ενώ προσφέρουν υγιεινές και θρεπτικές λύσεις.

Vegan Pasta

Street food vegan προτάσεις

ΤοTex-Mex Corner της Intercatering αναδεικνύει τη vegan κουζίνα και στο streetfood. Τρομερά burritos με λαχανικά ή με ρύζι, φασόλια και ψητά λαχανικά, tortillas με falafel και sauce ταχίνι, και fajitas με λαχανικά σχάρας και sauce αβοκάντο. Αυτά τα πιάτα συνδυάζουν την πλούσια και υγιεινή εμπειρία, δημιουργώντας έναν αρμονικό συνδυασμό γεύσεων από τη διεθνή κουζίνα, εμπλουτισμένα με ελληνικά αγαπημένα συστατικά.

Vegan Burritos

Γλυκές απολαύσεις

Για επιδόρπιο, εκτός από φρέσκα ή ποσέ φρούτα, μπορεί κανείς να επιλέξει bitter σοκολατένια μπράουνις, προσφέροντας μια πεντανόστιμη κατακλείδα στο μενού, ή τον παραδοσιακό σιμιγδαλένιο χαλβά με vegan συστατικά, μια αγαπημένη επιλογή για «σπιτική» γλυκιά απόλαυση.

Vegan Brownies

Info: 2108946625 | [email protected] | www.intercatering.gr| Facebook/Instagram: @intercatering