UPDATE

Upmess: το creative studio που διακρίθηκε στους φετινούς διαγωνισμούς Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Βραβείων Design


JTeam

19 Ιουνίου 2024

Upmess: το creative studio που διακρίθηκε στους φετινούς διαγωνισμούς Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Βραβείων Design
Το δημιουργικό γραφείο UPMESS με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κατάκτηση βραβείων στους φετινούς διαγωνισμούς Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Βραβείων Design.

Η δημιουργικότητα δεν γνωρίζει όρια, δεν έχει σύνορα, δεν φυλακίζεται. Και αυτό βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην Upmess, το δημιουργικό γραφείο με έδρα στα Τρίκαλα, που κατέκτησε μια σειρά από βραβεία στους φετινούς διαγωνισμούς Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Βραβείων Design.

Συγκεκριμένα:

1. Ευρωπαϊκά Βραβεία Design (European Design Awards 2024)
Στον ετήσιο διαγωνισμό, που έλαβε χώρα στο Θέατρο Mercadante της Νάπολης, την 1η Ιουνίου 2024, το δημιουργικό γραφείο UPMESS διακρίθηκε με δύο βραβεία:
α. Ασημένιο Βραβείο για τον σχεδιασμό του προϊοντικού καταλόγου της επιχείρησης V&V macrame, που κυκλοφόρησε στην έκθεση Maison&Object Paris το
Σεπτέμβριο του 2023.
https://awards.europeandesign.org/winner/260328

Jenny.Gr

β. Χάλκινο Βραβείο για τον σχεδιασμό της συσκευασίας μελιού Workers & Queens που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2023.
https://awards.europeandesign.org/winner/260319

Jenny.Gr

2. Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ)
Στον 22 ο διαγωνισμό ΕΒΓΕ που πραγματοποιήθηκε στο Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης, στις 18 Μαΐου 2024, το γραφείο UPMESS κέρδισε 1 βραβείο:
α. Έπαινος για τον σχεδιασμό του προϊοντικού καταλόγου της επιχείρησης V&V macrame.
https://ebge.gr/submissions/38318

Τη δημιουργική ομάδα της Upmess αποτελούν:


Founder/Creative Director/Designer: Βιργινία Μπαράκου
Art Director/Designer: Θανάσης Τεντολούρης
Art Director/Storyteller/Creative Editor: Νίκη Χαλκιαδάκη
Συνεργάτες
Photographer: Γιώργος Γκότσης - Snapix
Printing: Βογιατζόγλου Εκτυπώσεις
Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους:
V&V macrame: Βησσάρης Μπασδαγιάννης, Βικτωρία Βράκα, Βάσω Μπασδαγιάννη
Workers &Queens: Στέφανος Μανούρας

Jenny.Gr

Σχετικά με το δημιουργικό γραφείο UPMESS

Το δημιουργικό γραφείο UPMESS δραστηριοποιείται στον χώρο της οπτικής επικοινωνίας με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας από το 2004. Αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών που δημιουργούν οπτικές αφηγήσεις μέσω του storytelling, με εργαλεία τη γραφιστική, την εικονογράφηση, τη γλωσσολογία, τη δημιουργική γραφή, τη φωτογραφία, την τεχνολογία.
Στόχος τους είναι η δημιουργία πρωτότυπων και μοναδικών οπτικών ταυτοτήτων και επικοινωνιακών αφηγήσεων για επιχειρήσεις, προϊόντα, οργανισμούς και την κοινότητα.
Οι φετινές διακρίσεις αποτελούν μια ξεχωριστή τιμή και συμπληρώνουν το ευρωπαϊκό βραβείο design που έλαβε το δημιουργικό γραφείο UPMESS το 2012 στο Ελσίνκι, για το αντικείμενο αυτοπροβολής, «σκουπιδοkit».
https://awards.europeandesign.org/winner/106617


Επικοινωνία:
UPMESS – Creative Studio
Στρ. Σαράφη 51, Τρίκαλα
Τηλ.: 2431181032
Email: [email protected]
www.upmess.com

Σχετικά με τα βραβεία ΕΒΓΕ


Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης ΕΒΓΕ, είναι ο θεσμός βράβευσης του ελληνικού design, ο οποίος αναδεικνύει την αριστεία και την καινοτομία στον χώρο της γραφιστικής και της οπτικής επικοινωνίας. Ο φετινός διαγωνισμός φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας συμμετοχή άνω των 400ων δημιουργικών γραφείων από την Ελλάδα και την Κύπρο. www.ebge.gr

Σχετικά με τα European Design Awards

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία European Design Awards βραβεύουν εργασίες οπτικής επικοινωνίας στην Ευρώπη. Η ετήσια εκδήλωση, που φέτος πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη, αναγνώρισε το έργο σχεδιαστών και δημιουργικών γραφείων από 21 χώρες, προσφέροντας μια πλατφόρμα για την ανάδειξη της καινοτομίας
και της δεξιοτεχνίας στον χώρο του design. Η κριτική επιτροπή των ED-Awards αποτελείται από κριτικούς σχεδιασμού, συντάκτες, ακαδημαϊκούς και εκδότες διασφαλίζοντας μια λεπτομερή και ολοκληρωμένη αξιολόγηση των συμμετοχών ως έργα οπτικής επικοινωνίας.
www.europeandesign.org