UPDATE

Ο Tommy Hilfigher υποδέχεται με ενθουσιασμό τη Γαλλοαλγερινη σταρ των Social Media, Lena Solutions, στην Tommy Family για το Καλοκαίρι του 2024


JTeam

25 Ιουνίου 2024

Ο Tommy Hilfigher υποδέχεται με ενθουσιασμό τη Γαλλοαλγερινη σταρ των Social Media, Lena Solutions, στην Tommy Family για το Καλοκαίρι του 2024
Η Tommy Hilfiger, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ένταξη της πολυτάλαντης γαλλοαλγερινής influencer, Lena Situations, στην Tommy Family από τον Ιούνιο του 2024.

Ως οικοδέσποινα ενός από τα πιο επιτυχημένα podcasts στη Γαλλία και εξέχουσα δημιουργός περιεχομένου, αυτή η συνεργασία αναδεικνύει τη δέσμευση της Tommy Hilfiger να συνδυάζει μόδα και ψυχαγωγία. Ενισχύοντας την κληρονομιά του brand που γιορτάζει την ποπ κουλτούρα παγκοσμίως, αυτή η καλλιτεχνική συνέργεια υπόσχεται να φέρει μια νέα, δροσερή πνοή στον χώρο της μόδας.

"Το Tommy brand είναι εμβληματικό, ιστορικό και κλασικό, αλλά πάντα με μια ανατροπή – αφορά την αυτοέκφραση και αυτό με ενθουσιάζει," δήλωσε η Lena Situations. "Με τα χρόνια, έχουμε δει το brand να πειραματίζεται με σιλουέτες, σχέδια, μοτίβα και υφάσματα, διατηρώντας παράλληλα τις αμερικανικές του ρίζες. Τα κομμάτια από τη φετινή συλλογή έχουν γίνει καθημερινά βασικά στοιχεία στην γκαρνταρόμπα μου και απλά το λατρεύω!"

Jenny.Gr

"Είναι απόλυτη χαρά να καλωσορίζουμε τη Lena στην οικογένεια του Tommy Hilfiger!" δήλωσε ο ίδιος ο σχεδιαστής. "Η Lena είναι μια εντυπωσιακή δημιουργός, γνωστή για το απίστευτο στυλ της και το λαμπρό της μέλλον. Θαυμάζω πραγματικά τον τρόπο που εκφράζεται, είτε στα κοινωνικά της δίκτυα είτε μέσω του podcast της. Ενσαρκώνει την ακαταμάχητη αισιοδοξία, όπως και το brand μας, και είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε μαζί μας."

Πρόσφατα, η Lena συνόδευσε το brand στην απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση VIP στη Μύκονο, για να γιορτάσει το άνοιγμα του νέου καταστήματος TOMMY HILFIGER στο νησί. Στο ταξίδι αυτό, η Lena και οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα αποκλειστικό "Meet & Greet" με τον κ. Tommy Hilfiger, ανακάλυψαν τη μαγεία της Μυκόνου και δημιούργησαν την απόλυτη λίστα με τα key items της καλοκαιρινής σεζόν. Η Lena θα κάνει επίσης προσωπικές εμφανίσεις σε επερχόμενες εκδηλώσεις της TOMMY HILFIGER, θα προβάλλει το brand στα social media της αλλά και μέσω του Τύπου.

Η Tommy Hilfiger έχει μακρά παράδοση συνεργασίας με εμβληματικά είδωλα, όπως η Kendall Jenner και η Sofia Richie Grainge. Τώρα, η Lena εντάσσεται σε αυτήν την εκλεκτή λίστα των πρωτοπόρων οι οποίοι, μέσα από ανατρεπτικές και πρωτοποριακές συνεργασίες, αναδεικνύουν τη μαγεία της μόδας και σπάνε τα καθιερωμένα.

Οι φίλοι και οι λάτρεις της μάρκας καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τα #TommyHilfiger και @TommyHilfiger.