UPDATE

Hästens: Το πιο πολυτελές brand χειροποίητων κρεβατιών γιόρτασε τη Διεθνή Ημέρα Yoga με μία μοναδική εμπειρία ευεξίας στο κατάστημά του, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα


JTeam

28 Ιουνίου 2024

Hästens: Το πιο πολυτελές brand χειροποίητων κρεβατιών γιόρτασε τη Διεθνή Ημέρα Yoga με μία μοναδική εμπειρία ευεξίας στο κατάστημά του, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Όταν ο ποιοτικός ύπνος συναντά τη δυναμική της yoga…

To πρώτο event της Hästens στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει ένα νέο, καινοτόμο concept για τη σταδιακή εκπαίδευση στα μυστικά του ύπνου και της ευεξίας.

Με ένα πρωινό yoga session, η Hästens εγκαινίασε το νέο της in-store brand activation για την ανάδειξη μεθόδων επίτευξης ολιστικής ευεξίας, βασικού πυλώνα της φιλοσοφίας της. Πρόκειται για μια σειρά από private sessions και workshops στο κατάστημα, που υπόσχονται να εμπλουτίσουν τον τρόπο ζωής & σκέψης των συμμετεχόντων με την απαράμιλλη ποιότητα και ευεξία της Hästens.

Jenny.Gr

Η Hästens, το εμβληματικό Σουηδικό brand κατασκευής των πιο πολυτελών στρωμάτων και κρεβατιών στον κόσμο, γιόρτασε τη Διεθνή Ημέρα Yoga με μια ξεχωριστή εμπειρία well-being στο κατάστημά της στον Άλιμο. Εμπνευσμένη από το πάθος της για τον τέλειο ύπνο και την αγάπη της για την ευεξία, η Hästens, ανέδειξε για ακόμη μία φορά τη φιλοσοφία της για έναν πιο υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής.

Στο private session που πραγματοποιήθηκε, οι έξι exclusive καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια χαλαρωτική πρωινή συνεδρία yoga υπό την καθοδήγηση της εξειδικευμένης instructor, Μαρίας Μαγκανάρη. Μετά το μάθημα, ακολούθησε συζήτηση για το πώς η yoga και ο ύπνος μπορούν να «συνεργαστούν» για τη βελτίωση της συνολικής ευεξίας.

Jenny.Gr

Πώς όμως η yoga συνδράμει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου:

  • Ενσυνειδητότητα (mindfulness): Πρόκειται για μια πρακτική συνειδητοποίησης της στιγμής που μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα μελατονίνης, μειώνοντας τις διαταραχές ύπνου.
  • Επίγνωση της αναπνοής και ρύθμιση: Πρόκειται για ένα ακόμα θεμέλιο στοιχείο της yoga, καθώς η βαθιά αναπνοή χρησιμοποιείται ως τεχνική χαλάρωσης που ευνοεί την ταχύτερη έλευση του ύπνου.
  • Τακτική άσκηση: Η συχνή κίνηση αποτελεί σημαντικό στοιχείο της υγιεινής του ύπνου.

Η φιλοσοφία της Hästens επικεντρώνεται στον ποιοτικό ύπνο ως θεμέλιο για έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Συνδυάζοντας τις αρχές της yoga με την υπεροχή της, η Hästens προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ευεξία, προωθώντας την ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος.

Jenny.Gr

Το μάθημα yoga πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία χαλαρωτικών ήχων φύσης από την εφαρμογή του Hästens Restore®App.

Κοιμηθείτε καλύτερα, ζήστε καλύτερα. Βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου σας και ξυπνήστε ευτυχισμένοι και ανανεωμένοι.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με αναζωογονητικά soundtracks που θα σας κινητοποιήσουν να χαλαρώσετε και να ενεργοποιήσετε το σώμα σας μέσω της πρωινής πρακτικής yoga.