UPDATE

Ήρθαν τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 6i με προηγμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου


JTeam

1 Ιουλίου 2024

Ήρθαν τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 6i με προηγμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου
Με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και εξαιρετική ποιότητα ήχου σε προσιτή τιμή

Η Huawei λανσάρει τα HUAWEI FreeBuds 6i, την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά i της με εξαιρετική ποιότητα ήχου, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και βελτιωμένες δυνατότητες ακύρωσης θορύβου σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Τα HUAWEI FreeBuds 6i κυκλοφορούν με μια σειρά από αναβαθμισμένες λειτουργίες, όπως το νέο Intelligent Dynamic Active Noise Cancellation 3.0, τη βελτιωμένη ποιότητα ήχου και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ παράλληλα είναι μοντέρνα και ευέλικτα. Τα HUAWEI FreeBuds 6i διατίθενται σε λευκό και μαύρο χρώμα και σύντομα αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και το μωβ, επιτρέποντας στους χρήστες να βυθιστούν σε έναν ακουστικό κόσμο όπου το στυλ συναντά την τεχνολογία, όπου κάθε ήχος είναι καθαρός και οι περισπασμοί εξαφανίζονται αβίαστα.

Jenny.Gr

Αναβαθμισμένο Noise Cancellation

Βασισμένα στην επιτυχία των προκατόχων του, τα νέα HUAWEI FreeBuds 6i είναι εξοπλισμένα με την καλύτερη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου που έχει να προσφέρει η Huawei μέχρι σήμερα – το Intelligent Dynamic ANC 3.0. Τώρα στην τρίτη γενιά του, αντιπροσωπεύει την κορυφή της τεχνολογίας ακύρωσης θορύβου της Huawei που προηγουμένως ήταν αποκλειστική για τη σειρά Pro.

Το νέο Intelligent Dynamic ANC 3.0, το οποίο επιτρέπει στα HUAWEI FreeBuds 6i να επιτυγχάνουν ακύρωση θορύβου με ακρίβεια, προσαρμοσμένη σε διαφορετικές συνθήκες, δημιουργώντας παραμέτρους ακύρωσης θορύβου μέσω της δημιουργίας μοντέλων ANC σε πραγματικό χρόνο, με τον αλγόριθμο να είναι ειδικά εκπαιδευμένος και συντονισμένος για 34 σενάρια. Τα HUAWEI FreeBuds 6i παρακολουθούν τον θόρυβο κάθε 2,6 ms και προσαρμόζουν τις παραμέτρους μέσα σε περίπου ένα δευτερόλεπτο για να βελτιστοποιήσουν απρόσκοπτα την ακύρωση θορύβου για το περιβάλλον σας.

Jenny.Gr

Οι αναβαθμίσεις παθητικής ακύρωσης θορύβου (PNC) περιλαμβάνουν το θάλαμο φίλτρου θορύβου και τις ολοκαίνουργιες άκρες για τα αυτιά, ενώ οι βελτιώσεις ενεργητικής ακύρωσης θορύβου (ANC) περιλαμβάνουν το σύστημα 3-Mic, με 2,4 φορές υψηλότερη υπολογιστική ισχύ και τον 11 mm Δυναμικό Οδηγό Τετραπλού Μαγνήτη (Quad-magnet Dynamic Driver).

Ο θάλαμος φίλτρου θορύβου, το αποκορύφωμα αυτών των πέντε μεγάλων αναβαθμίσεων σε επίπεδο συστήματος, βασίζεται στην αρχή του συντονισμού Helmholtz. Στοχεύει σε θορύβους μέσης έως υψηλής συχνότητας (1 kHz έως 3 kHz), ιδιαίτερα αποτελεσματικό στα 2-3 kHz, και μειώνει τις εξωτερικές ομιλίες. Τα νέα άκρα είναι κατασκευασμένα από φιλική προς το δέρμα σιλικόνη ενισχύοντας την προστασία από τον θόρυβο, διαθέσιμα σε τρία μεγέθη με 75% παχύτερο επάνω μέρος και 25% παχύτερο τοίχωμα για πιο σταθερή εφαρμογή.

Το σύστημα τριών μικροφώνων είναι ενισχυμένο με πρόσθετο εξωτερικό μικρόφωνο, που καταγράφει ήχους περιβάλλοντος με 50% καλύτερη αναλογία σήματος προς θόρυβο (SNR) από τον προκάτοχό του, βελτιώνοντας σημαντικά την ευκρίνεια και επεκτείνοντας την ακύρωση θορύβου σε χαμηλές έως μεσαίες συχνότητες.

Jenny.Gr

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα 100% βελτίωση στην ακύρωση θορύβου, με μέση ακύρωση θορύβου σε πλήρη συχνότητα 27 dB και έως 5 kHz εξαιρετικά ευρεία περιοχή συχνοτήτων ANC.

Σε πολυσύχναστες και θορυβώδεις καφετέριες, τα HUAWEI FreeBuds 6i υπερέχουν μειώνοντας σημαντικά τους εξωτερικούς ήχους από τον ανθρώπινο παράγοντα. Κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού, οι προηγμένες λειτουργίες ακύρωσης θορύβου των ακουστικών λειτουργούν συντονισμένα για να φιλτράρουν τον θόρυβο χαμηλής συχνότητας, προσφέροντας μια γαλήνια εμπειρία κατά την πτήση. Ακόμη και στις μετακινήσεις με το μετρό, οι ολοκληρωμένες δυνατότητες ακύρωσης θορύβου του HUAWEI FreeBuds 6i δημιουργούν ένα πιο ήσυχο και απολαυστικό ταξίδι καθώς προσαρμόζονται στο περιβάλλον.

Απρόσκοπτες λειτουργίες για απόλυτη ευκολία

Τα HUAWEI FreeBuds 6i ενσωματώνουν απρόσκοπτα την εξαιρετική ποιότητα ήχου με την μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εξοπλισμένα με έναν μαγνητικό οδηγό για εξαιρετική απόδοση μπάσου 11 mm, αυτά τα ακουστικά έχουν μπάσα 50% πιο ισχυρά έως τα 14 Hz, που υποστηρίζονται από κωδικοποιητή ήχου LDAC HD και πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless για κρυστάλλινη ευκρίνεια. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εξατομικεύσουν την ηχητική τους εμπειρία με υποστηριζόμενα εφέ Multi-EQ, τα οποία παρέχουν έως και 10 μπάντες εύκολα προσαρμόσιμων ρυθμίσεων EQ για να συντονίζουν με ακρίβεια τη μουσική στις διαφορετικές προτιμήσεις κάθε χρήστη.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των HUAWEI FreeBuds 6i είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, καθώς παρέχει έως και 35 ώρες συνολικής αναπαραγωγής με τη θήκη φόρτισης και 8 ώρες από μία μόνο φόρτιση των ακουστικών. Επιπλέον, μια γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών προσφέρει επιπλέον 4 ώρες αναπαραγωγής, ιδανική για τον σύγχρονο και πολυάσχολο τρόπο ζωής. Μαζί, αυτές οι λειτουργίες διασφαλίζουν ότι τα HUAWEI FreeBuds 6i ανταποκρίνονται σε όλες τις δυναμικές και απιτητικές συνθήκες χρήσης και στην ανάγκη για ψυχαγωγία.

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 6i είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.