UPDATE

Summer in the Island: Τα 3 cocktails που θα λατρέψεις στις διακοπές σου


Branded Content Team

31 Ιουλίου 2024

Summer in the Island: Τα 3 cocktails που θα λατρέψεις στις διακοπές σου
Είτε πας με φίλες είτε με τον σύντροφό σου, αυτές οι επιλογές είναι το μόνο που θα χρειαστείς

Ο Ιούλιος τελειώνει και το μόνο που σκεφτόμαστε οι διακοπές που βρίσκονται μπροστά μας. Στο μυαλό μας έχουμε ήδη φτιάξει τη βαλίτσα, έχουμε πάρει το πλοίο και απολαμβάνουμε το μπάνιο μας σε μία υπέροχη νησιώτικη παραλία. Τα βράδια, κανονίζουμε εξόδους στη Χώρα και στο χέρι μας έχουμε το αγαπημένο μας cocktail, την ώρα που χαλαρώνουμε με την παρέα. Και σε αυτό το τελευταίο είναι που θέλουμε να εστιάσουμε.Τα cocktails του καλοκαιριού… Τι θα παραγγείλουμε φέτος στο νησί;

Τα νέα είναι ευχάριστα. Δε χρειάζεται να ψάξεις πολύ, γιατί πολύ απλά βρήκαμε για εσένα (και για όλους εμάς) 3 φανταστικές επιλογές σε cocktail που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στις καλοκαιρινές διακοπές και ειδικά στις βραδιές δίπλα στη θάλασσα.

Για αυτό έχουμε να ευχαριστήσουμε το Axia Aegean spirit, ένα βοτανικά πολύπλοκο καθαρό απόσταγμα με ζωηρές νότες μαστίχας και εσπεριδοειδών. Ακολουθεί κανόνες παρασκευής μαστίχας που έχουν τις ρίζες τους χιλιετίες πίσω και τους «παντρεύει» με ιδιαίτερο τρόπο με το σήμερα. Όντας δύο φορές αποσταγμένη από την αρωματική ρητίνη του δέντρου της Μαστίχας στη Χίο, το Axia σε κερδίζει κατευθείαν με την premium, εξαιρετικά ξηρή αιγαιοπελαγίτικη αίσθησή του.

Jenny.Gr

ΜΥΤΗ

Ένα φρέσκο, βοτανικό άρωμα με νότες εσπεριδοειδών, ροζ τριαντάφυλλων και βοτανικές νότες από κόκκους πράσινου πιπεριού που εξισορροπούνται από τη γήινη υφή του μεσογειακού κυπαρισσιού.

ΓΕΥΣΗ

Νότες πεύκου - η γεύση θυμίζει παράκτια μεσογειακά δάση. Τα πιο γήινα βοτανικά είναι ισορροπημένα με την πικράδα εσπεριδοειδών του γκρέιπφρουτ.

ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Περγαμόντο, που προσφέρει απαλή και βελούδινη αίσθηση στο στόμα.

Το ότι το Axia είναι ένα εξαιρετικό απόσταγμα είναι κάτι που ήδη γνωρίζαμε. Για το φετινό καλοκαίρι, όμως, το ακόμα πιο συναρπαστικό είναι πως χάρη σε εκείνη μπορούμε να απολαμβάνουμε υπέροχα cocktails. Τόσο σε μαγαζιά στα ελληνικά νησιά, όπως το Agosta στην Πάρο, το NAOS στη Σαντορίνη, το Three Donkeys στην Τήνο και το Caya Beach στη Νάξο, όσο και στο σπίτι μας, αφού παρακάτω έχουμε και τις συνταγές για να μπορείς να τα φτιάχνεις μόνη σου όπου κι αν βρίσκεσαι, διοργανώνοντας τέλεια dates, movie nights ή και απλά μία after work συνάντηση με την κολλητή.

Για τη δημιουργία των εν λόγω cocktails ένωσαν τις δυνάμεις τους παγκοσμίως κορυφαίοι mixologists, με σκοπό να αφήσουν τη δημιουργικότητά τους ελεύθερη, πετυχαίνοντας τελικά καινοτόμα cocktails.

Πάμε να τα δούμε.

Jenny.Gr

Aegean Paloma

Υλικά:

50ml Axia

150ml Pink Grapefruit soda

Εκτέλεση:

Ρίξε πρώτα τo Axia πάνω σε πάγο. Έπειτα, πρόσθεσε την grapefruit soda και γάρνιρε το ποτήρι με αλάτι και μία φέτα grapefruit.

Jenny.Gr

Axia Tonic

Υλικά:

50ml Axia

150ml Mediterranean style Tonic

Εκτέλεση:

Ρίξε πρώτα τo Axia πάνω σε πάγο. Έπειτα, πρόσθεσε το Tonic και γάρνιρε με αγγούρι και βασιλικό.

Jenny.Gr

Mediterranean Negroni

Υλικά:

30ml Axia

30ml Γλυκό Βερμούτ

30ml Campari

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε πρώτα όλα τα υλικά με πάγο. Έπειτα, σούρωσε σε ένα ποτήρι για old fashion και γάρνιρε με ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού.

Advertorial