UPDATE

5 ταινίες στο Netflix για σένα που θέλεις κάτι ρομαντικό για απόψε


JTeam

23 Ιουλίου 2024

5 ταινίες στο Netflix για σένα που θέλεις κάτι ρομαντικό για απόψε
Imdb
Αν αναζητάς μια ρομαντική ταινία για να χαλαρώσεις, τότε σου προτείνουμε τις ακόλουθες

Ξέρουμε πως αυτός ο καύσωνας σε έχει κουράσει. Σε έχει καταβάλλει τόσο, που η έξοδος για ποτό δεν βρίσκεται στις προτιμήσεις σου. Είμαστε μαζί σου σε αυτό. Μία Τρίτη σαν κι αυτή, που ο καιρός είναι κάπως περίεργος, η επιλογή του σπιτιού είναι η πιο safe. Αν, όμως, αναζητάς να περάσεις το βράδυ ψυχαγωγικά, τότε είμαστε εμείς εδώ να σου προτείνουμε πέντε ταινίες για λίγο ρομαντισμό, λίγο χιούμορ, ε, και λίγο δράμα.

Ταινίες που είναι πιθανόν να τις έχεις ξαναδεί. Αν πάλι όχι, τότε πάτησε το play. Σίγουρα πάντως καμία από τις ακόλουθες δεν θα σε βαρύνει ψυχολογικά -δεν είμαστε για τέτοια Ιούλιο μήνα-, γι'αυτό ρίξε μια ματιά στις πέντε ταινίες που θα βρεις στο Netflix.

Ο εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ

Ταινία του 2022, εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Ντ. Χ. Λόρενς, που έχει αφήσει ιστορία στην αγγλική λογοτεχνία, κυρίως γιατί ήταν άκρως τολμηρό για την εποχή του. Η υπόθεση ακολουθεί τη Λαίδη Τσάτερλυ, μια αριστοκράτισσα που είναι δυστυχισμένη στον γάμο της. Η ζωή της όμως ανατρέπεται, όταν ανακαλύπτει τον έρωτα στο πρόσωπο του θηροφύλακα της έπαυλης του συζύγου της, με αποτέλεσμα να γεννηθεί μια απαγορευμένη ιστορία αγάπης.

Ραντεβού με τα Αφεντικά

Από τις ανάλαφρες ρομαντικές ταινίες στο Netflix, ό,τι πρέπει δηλαδή για να χαλαρώσεις. Το Set it Up ακολουθεί δύο νέους, τον Χάρπερ και την Τσάρλι, οι οποίοι είναι απόλυτα εξουθενωμένοι με τους εργοδότες τους, γι’αυτό και αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Βάζουν σκοπό να κάνουν τα δύο αφεντικά τους να ερωτευτούν μεταξύ τους, μόνο που τελικά εκείνοι θα έρθουν πιο κοντά.

Καμία σαν Εσένα

Το «Καμία σαν Εσένα» στο Netflix, είναι από τις ταινίες που δεν έχεις να περιμένεις πολλά, ωστόσο περνάει ένα ωραίο μήνυμα. Σου υπενθυμίζει πως στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο και μέσα σε μια στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν. Η ιστορία μας ξεκινά με την Άμπι, που ξαφνικά μαθαίνει πως πάσχει από καρκίνο. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, γι'αυτό και προσπαθεί να επικεντρωθεί στον Σαμ, τον σύντροφό της. Βάζει σκοπό να του βρει μια κοπέλα, ώστε να μη μείνει μόνος του μετά τον θάνατό της, αλλά κυρίως γιατί ο ίδιος δεν έχει ιδέα από φλερτ.

Μπρος γκρεμός

Η άρτι αφιχθείσα στο Netflix ταινία, με φόντο την Κύπρο, σκαρφάλωσε γρήγορα στην κορυφή του top10 του ελληνικού Netflix. Η υπόθεση της ταινίας ακολουθεί τον Τζον Όλμαν, έναν ροκ σταρ που αποφασίζει να κάνει διάλειμμα από την καριέρα του. Και γενικά να κρατήσεις τις αποστάσεις του από όλα. Γι’αυτό και μετακομίζει στην Κύπρο, ένα σχέδιο που δεν πηγαίνει τόσο καλά. Γιατί; Γιατί εκεί θα συναντήσει ξανά τον παλιό του έρωτα, τη Σία, με τη σπίθα ανάμεσά τους να παραμένει ζωντανή, ακόμα και μετά από χρόνια.

Η απίθανη πιθανότητα του έρωτα με την πρώτη μάτια

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Τζένιφερ Ε. Σμιθ, η ρομαντική κομεντί είναι αυτό που χρειάζεσαι μια βαρετή Τρίτη. Η ταινία ακολουθεί δύο νέους που γνωρίζονται τυχαία σε ένα αεροδρόμιο. Ποιες οι πιθανότητες θα πείτε. Κι όμως. Ο Όλιβερ και η Χάντλεϊ ταξιδεύουν στο Λονδίνο, ο πρώτος για το αποχαιρετιστήριο «πάρτυ» της μητέρας του, που πεθαίνει, και η δεύτερη για το γάμο του μπαμπά της. Παρότι άγνωστοι, έρχονται πολύ κοντά μεταξύ τους, ωστόσο ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας τους χωρίζει στο Λονδίνο. Αλλά τι λένε; Ο έρωτας αψηφά εμπόδια.