UPDATE

Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια: Αν αγαπάς το μυστήριο, τότε αυτή η νέα σειρά του Netflix θα γίνει το νέο σου κόλλημα


JTeam

31 Ιουλίου 2024

Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια: Αν αγαπάς το μυστήριο, τότε αυτή η νέα σειρά του Netflix θα γίνει το νέο σου κόλλημα
Η τηλεοπτική προσαρμογή του παγκόσμιου μπεστ σέλερ μυθιστορήματος της Holly Jackson, «Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια», προσγειώνεται επιτέλους στο Netflix

Με μόλις 6 επεισόδια και μία πλοκή γεμάτη μυστήριο, το «Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια» έχει εδώ και καιρό τραβήξει την προσοχή μας, και ειδικότερα αυτών που έχουν αγαπήσει τη σειρά βιβλίων της Holly Jackson, στην οποία είναι βασισμένη αυτή η τηλεοπτική σειρά.

Και τώρα που επιτέλους προσγειώνεται και στο Netflix και μας δίνει την ευκαιρία από 1η Αυγούστου να χωθούμε στην υπόθεση και να βρούμε και εμείς τον πραγματικό δολοφόνο, μένει μόνο να καθίσουμε αναπαυτικά και να ετοιμαστούμε για μία απόλυτη binge-watching εμπειρία!

Από τα ράφια των βιβλιοπωλείων στην τηλεόραση

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το «Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια» είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Holly Jackson, το οποίο έχει ομολογουμένως κερδίσει το αναγνωστικό κοινό και συνεχίζει να το κερδίζει από ότι φαίνεται, αφού η συγγραφέας έχει χαρίσει στη δαιμόνια και άτυπη ντετέκτιβ της, Πιπ Φιτζ-Αμόμπι, 3 ακόμα φανταστικές περιπέτειες. Το αν θα τις δούμε βέβαια και αυτές να μεταφέρονται στη μικρή οθόνη, είναι άγνωστο ακόμα, αλλά οι λάτρεις της σειράς βιβλίων πιστεύουμε πως μπορούν να ελπίζουν σε μία συνέχεια.

Διάβασε περισσότερα στο monopoli.gr.