UPDATE

Με εκπλήξεις η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν και ο ρόλος του Τομ Κρουζ


JTeam

9 Αυγούστου 2024

Με εκπλήξεις η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν και ο ρόλος του Τομ Κρουζ
Getty Images / @Cheng Min-Pool
Συνολικά η τελετή λήξης θα διαρκέσει δύο ώρες και αναμένεται να είναι εντυπωσιακή

Στις 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, δίνοντας τη σκυτάλη στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, καλλιτέχνες όπως Hot Chili Peppers, ο Snoop Dogg και η Billie Eilish θα εμφανιστούν από το Λος Άντζελες σε ένα μείγμα από μαγνητοσκοπημένες και ζωντανές εμφανίσεις. Ωστόσο υπάρχουν και εικασίες πως τη μεγάλη έκπληξη θα αποτελέσει η Τέιλορ Σουίφτ.

Ο παραγωγός Μπεν Γουίνστον, ο οποίος δεν είναι ξένος στις εκδηλώσεις ζωντανής μουσικής ως παραγωγός των βραβείων Grammy και του αφιερώματος «Adele: One Night Only» του 2021 του CBS, θα συντονιστεί με τους Γάλλους παραγωγούς της Τελετής Λήξης, όπως αναφέρει το Variety.

Jenny.Gr
Getty Images / @Karwai Tang

Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάσταση είναι τεταμένη σε ό,τι αφορά τις ζωντανές συναυλίες, αφού οι αρχές στην Αυστρία απέτρεψαν σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου τριήμερου εμφανίσεων της Τέιλορ Σουίφτ, στη Βιέννη, στο πλαίσιο της περιοδεία της «The Eras Tour».

Πηγές από τους διοργανωτές της συναυλίας-έκπληξη στο Λος Άντζελες είπαν ότι η ασφάλεια και ο έλεγχος του κοινού ήταν ένα σημείο ανησυχίας για τους τοπικούς αξιωματούχους της αστυνομίας ακόμη και πριν ενημερωθούν για τα δυσάρεστα νέα από τη Βιέννη.

Η ασφάλεια θα πρέπει να λάβει μέτρα για πιθανές απειλές από αέρος, από ξηρά και από θάλασσα στο Λος Άντζελες. Γι’αυτό και εξαιτίας των έντονων ανησυχιών, το Variety δεν αποκάλυψε τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας.

Η συμμετοχή του Τομ Κρουζ στην Τελετή Λήξης

Η συμμετοχή του Τομ Κρουζ έχει ήδη γίνει γνωστή, αφού λέγεται πως ο ηθοποιός θα κατέβει με σχοινί από την κορυφή του Stade de France και θα προσγειωθεί στο γήπεδο του σταδίου κουβαλώντας την επίσημη Ολυμπιακή σημαία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, θα περιλαμβάνει και μαγνητοσκοπημένο κομμάτι, καθώς η τηλεοπτική μετάδοση θα διακοπεί και θα προβληθεί μια ταινία που έχει ήδη γυριστεί. Τα πρώτα 2 λεπτά δείχνουν το ταξίδι του Τομ Κρουζ με αεροπλάνο να πετά με την Ολυμπιακή σημαία από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, και στη συνέχεια να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στην πινακίδα του Χόλιγουντ.

Αν μη τι άλλο, ακούγεται εντυπωσιακό. Και πολύ συνηθισμένο για τον Τομ Κρουζ.

Το Λος Άντζελες, λοιπόν, έχει τρία χρόνια και 11 μήνες μπροστά του, για να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν από τις 14 Ιουλίου έως τις 30 Ιουλίου 2028.

Τέλος, όσον αφορά την τελετή λήξης στο Παρίσι, θα διαρκέσει δύο ώρες.