UPDATE

Το αρχοντικό του Πάμπλο Εσκομπάρ στο Μεξικό έγινε πολυτελές ξενοδοχείο - Πόσα χρήματα θα χρειαστείς για μία διανυκτέρευση


JTeam

19 Αυγούστου 2024

Το αρχοντικό του Πάμπλο Εσκομπάρ στο Μεξικό έγινε πολυτελές ξενοδοχείο - Πόσα χρήματα θα χρειαστείς για μία διανυκτέρευση
Splash by Ideal Image
Το Casa Malca σήμερα είναι ένα εντυπωσιακό και ακριβό ξενοδοχείο. Στο παρελθόν υπήρξε οικεία του Πάμπλο Εσκομπάρ

Αν στα προσεχή σχέδιά σου είναι ένα ταξίδι στο Τουλούμ στο Μεξικό και αναζητάς κατάλυμα για τη διαμονή σου, εμείς σου έχουμε τη λύση. Η έπαυλη του Πάμπλο Εσκομπάρ στην περιοχή ανακαινίστηκε από τον Λίο Μάλκα - διάσημο έμπορο έργων τέχνης - και πλέον έχει μετατραπεί σε ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία διαθέτει 71 δωμάτια.

Το Casa Malca άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στους επισκέπτες το 2014 και έτσι σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια λειτουργίας του. Μπορεί στον προηγούμενο αιώνα να ήταν η εξοχική κατοικία του πιο γνωστού εμπόρου ναρκωτικών, ωστόσο πλέον έχει ανακαινιστεί πλήρως και δεν θυμίζει την αρχική μορφή του.

Ο Λίο Μάλκα έχει διακοσμήσει τους τοίχους με σπάνια έργα τέχνης, ενώ σε όλους τους χώρους υπάρχουν γλυπτά και έπιπλα σύγχρονων σχεδιαστών. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν όσα χρειάζεσαι για μια άνετη διαμονή. Τα μεγάλα μπαλκόνια από τη μία άκρη του τοίχου ως την άλλη είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Κάποια έχουν θέα στον καταπράσινο κήπο, ενώ άλλα στη θάλασσα.

Πέρα από τους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, το ξενοδοχείο διαθέτει τεράστιους κήπους με καναπέδες, μικρές τραπεζαρίες και αιώρες, ώστε να ξαπλώσεις/καθίσεις και να απολαύσεις τη μαγευτική θέα. Τα εστιατόρια, οι πισίνες, η ιδιωτική παραλία, οι αίθουσες ευεξίας και αναψυχής δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ζήσει την απόλυτη χαλάρωση στο μέρος όπου περνούσε τις διακοπές του ο Πάμπλο Εσκομπάρ.

Αν, λοιπόν, θα σε ενδιέφερε να επισκεφτείς το ιστορικό θέρετρο στο Μεξικό, θα χρειαστεί να διαθέσεις ένα μεγάλο budget, καθώς οι τιμές είναι κάπως «τσιμπημένες». Για παράδειγμα, για μια διανυκτέρευση σε μια junior σουίτα το κόστος ξεκινάει από 670€ και φτάνει ως 1.100€ για τους επόμενους μήνες. Πολλά; Πολλά. Αξίζουν; Αν πρέπει να εκφέρουμε άποψη σύμφωνα με τις κριτικές που έχει λάβει από τους επισκέπτες, μάλλον ναι, διότι η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει είναι πάνω από 9 στα 10.