UPDATE

Εθνική Γυναικών: Ο προπονητής της «γαλανόλευκης», Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, μιλά στο GWomen


JTeam

24 Αυγούστου 2024

Εθνική Γυναικών: Ο προπονητής της «γαλανόλευκης», Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, μιλά στο GWomen
Ο προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, μιλά στο GWomen για την πρόσφατη επιτυχία της «γαλανόλευκης» και θέτει τους επόμενους στόχους της

Η Εθνική Ελλάδας γυναικών έγραψε τη δική της Ιστορία νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα play offs του EURO 2025 αλλά και την άνοδο στη League B. Στόχους που είχε θέσει από την αρχή ο προπονητής της ομάδας Αλέξανδρος Κατηκαρίδης.

Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή της «γαλανόλευκης» σε play offs μεγάλης διοργάνωσης [δηλαδή EURO ή Παγκοσμίου Κυπέλλου] με τις διεθνείς μας να καλούνται τώρα να κάνουν την υπέρβαση, αντιμετωπίζοντας το Νο 20 της παγκόσμιας κατάταξης, Βέλγιο, στον πρώτο προκριματικό γύρο των play offs!

Το GWomen μίλησε με τον «μαέστρο» της επιτυχίας κ. Κατηκαρίδη. Μάθαμε τι άλλαξε στην εθνική για να έρθει αυτή η επιτυχία, αλλά και ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της. Ο έμπειρος τεχνικός, που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον Ιανουάριο του 2023, μάς μίλησε επίσης για τις διαφορές του ποδοσφαίρου γυναικών και ανδρών, αποκάλυψε τον προπονητή που θαυμάζει, αλλά και το motto που εφαρμόζει σε όλη την προπονητική του καριέρα.

Διάβασε τη συνέχεια στο gazzetta.gr