UPDATE

Από το φωτεινό Παρίσι, στη ρομαντική Ρώμη: Κυκλοφόρησε το trailer το δεύτερου μέρους του Emily in Paris


JTeam

26 Αυγούστου 2024

Από το φωτεινό Παρίσι, στη ρομαντική Ρώμη: Κυκλοφόρησε το trailer το δεύτερου μέρους του Emily in Paris
Imdb
Η Έμιλι πηγαίνει στη Ρώμη και ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται

Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του Emily in Paris έγινε διαθέσιμο στις 15 Αυγούστου, στο Netflix, και φυσικά οι συνδρομητές ήταν «εκεί» για να το παρακολουθήσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Καλοκαίρι και comfort σειρά πάνε μαζί, άλλωστε.

Μόνο που τελικά οι συνδρομητές απογοητεύτηκαν από τα επεισόδια και έχασαν αρκετές φορές το ενδιαφέρον τους. Και η αλήθεια είναι πως το πρώτο μέρος της νέας σεζόν του Emily in Paris δε συνοδεύτηκε από θετικές κριτικές, το αντίθετο. Επομένως, μένει να δούμε αν το δεύτερο μέρος θα αλλάξει το κλίμα.

Jenny.Gr
Imdb

Το trailer του δεύτερου μέρους του Emily in Paris

Το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν θα κυκλοφορήσει στην streaming πλατφόρμα στις 12 Σεπτεμβρίου για να ρίξει αυλαία για την τέταρτη σεζόν. Το trailer δόθηκε από το Netflix και σε αυτό βλέπουμε την Έμιλι και τον Γκαμπριέλ να έχουν προβλήματα στη σχέση τους, και η Καμίλ που περιμένει το μωρό του σεφ, να το απολαμβάνει.

Την ίδια ώρα, στη δουλειά της Έμιλι εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο, ενώ η παρουσία του Ιταλού Μαρτσέλο Μουρατόρι θα φέρει ανατροπές. Η Έμιλι ταξιδεύει μαζί του στη Ρώμη, συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά, και ένα ειδύλλιο γεννιέται μεταξύ τους. Επομένως, τι μέλλει γενέσθαι για την ίδια και τον Γκαμπριέλ; Θα μάθουμε.