UPDATE

Ωδή στη γαστρονομία με τα KIVOTOS Wine Sundays


JTeam

30 Αυγούστου 2024

Ωδή στη γαστρονομία με τα KIVOTOS Wine Sundays
Δύο ξεχωριστές Κυριακές γευσιγνωσίας με “Wine Pairing Menus” διοργανώνει το 5-star resort KIVOTOS MYKONOS

Το 5-star resort KIVOTOS MYKONOS σε συνεργασία με εκλεκτά ελληνικά οινοποιεία διοργανώνει δύο ξεχωριστές Κυριακές γευσιγνωσίας με “Wine Pairing Menus” στο à la carte εστιατόριο Namah, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου με θέα στα καταγάλανα νερά του κόλπου του Ορνού. Θέλοντας να μας ταξιδέψει σε μια νέα δημιουργική γαστρονομική περιπέτεια, το KIVOTOS MYKONOS θα υποδεχθεί με τη δύση του ηλίου, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου το Κτήμα Τσέλεπου και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το οινοποιείο La Tour Melas.

Jenny.Gr

Για τις δύο βραδιές, ο chef Χρήστος Πεδές και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει ειδικά degustation menus 5 σταδίων, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών των δύο οινοποιείων. Στο εστιατόριο Namah, τις δύ αυτές βραδιές του Σεπτεμβρίου, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τους sommeliers από το Κτήμα Τσέλεπου και
το οινοποιείο La Tour Melas, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις τους γύρω από την καλλιέργεια των σταφυλιών αλλά και τα ειδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά των ετικετών που επιλέχθηκαν για να συνοδεύσουν τα degustation menus.

Jenny.Gr


NAMAH - COSMOPOLITANISM ON A PLATE

Η ισορροπία της γεύσης, του design και της φυσικής ομορφιάς του τοπίου που κόβει την ανάσα καθορίζουν την εμπειρία του Namah Restaurant. Mε θέα στον κόλπο του Ορνού στη Μύκονο, το άψογης αισθητικής περιβάλλον, με τα εκλεκτά μάρμαρα, τα εκπληκτικά έργα τέχνης, τα κεριά και την απαλή μουσική, συνθέτουν το απόλυτο ειδυλλιακό σκηνικό για να απολαύσει κανείς μια δημιουργική γαστρονομική περιπέτεια.

Ώρες εστιατορίου: Από τις 19:00 με τελευταίο seating στις 22.00

E/ [email protected], T / +30 22890 24094

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕIΑ


Κτήμα Τσέλεπου

Πρωταρχικός στόχος του κτήματος Τσέλεπου από την ίδρυσή του είναι η παραγωγή κρασιών της υψηλότερης δυνατής ποιότητας τα οποία αναδεικνύουν παράλληλα τις δυνατότητες των γηγενών ποικιλιών και του εκάστοτε terroir. Η μελέτη και η ανάδειξη όλων των δυνατοτήτων της ποικιλίας Mοσχοφίλερο, καθώς και η προβολή της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αποτελούν την κύρια φιλοσοφία του κτήματος. Σήμερα, το Κτήμα Τσέλεπου αναπτύσσεται πλέον σε 450 στρέμματα ιδιόκτητων αμπελώνων και 200 στρέμματα συνεργαζόμενων παραγωγών.

Jenny.Gr


La Tour Melas

Το οινοποιείο La Tour Melas βρίσκεται στην περιοχή του Αχινού Φθιώτιδας. Ιδρύθηκε από τον Κύρο Μελά με στόχο να δημιουργήσει κρασιά υψηλής ποιότητας που θα αντανακλούν το μοναδικό τοπίο και το κλίμα της περιοχής. Το οινοποιείο La Tour Melas εστιάζει στην παραγωγή κρασιών από τις ποικιλίες Αγιωργίτικο, Merlot & Cabernet οι οποίες θεωρείται ότι αποδίδουν ιδιαίτερα καλά στο έδαφος και το κλίμα της περιοχής. Η οικογενειακή παράδοση και η αφοσίωση στην ποιότητα συνεχίζονται στο La Tour Melas, καθιστώντας το έναν σημαντικό παραγωγό κρασιών στην περιοχή της Φθιώτιδας και πέρα ​​από αυτήν.

Jenny.Gr

Το KIVOTOS MYKONOS

Το KIVOTOS MYKONOS είναι ένα luxury 5-stars resort που θυμίζει μικρογραφία της χώρας της Μυκόνου, με τις 40 σουίτες του να είναι σπαρμένες ανάμεσα σε σοκάκια, κρυφές γωνιές, πλατείες και οάσεις νερού. Από κομψές σουίτες μέχρι ανακτορικές βίλες δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες, κάθε χώρος στο Kivotos Mykonos αναδύει έναν αέρα αυθεντικότητας και μεσογειακής πολυτέλειας, σε συμφωνία με τη γαλήνη που προσφέρει το τοπίο ενώ αγκαλιάζει τους επισκέπτες με ένα διαρκές αίσθημα ιδιωτικότητας που ξεκινά από το δωμάτιο και φτάνει έως την παραλία του ξενοδοχείου. Ο ειδυλλιακός αμμώδης κόλπος του Ορνού βρίσκεται μόλις τρία χιλιόμετρα από την κοσμοπολίτικη Χώρα της Μυκόνου, ενώ το KIVOTOS MYKONOS είναι χτισμένο στο άκρο της παραλίας, προσφέροντας εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Ιδιωτικότητα, χαλάρωση, ηρεμία, ευεξία, αποκλειστικές υπηρεσίες και ανέσεις σας περιμένουν σε ένα από τα πιο διακεκριμένα boutique design ξενοδοχεία στη Μύκονο.

Κόλπος Ορνός
Μύκονος, 84600, Ελλάδα
Τηλ. +30 2289024094 / +30 2106749111
Email: [email protected]
W: www.kivotosmykonos.com

TAGS