UPDATE

12 διάσημοι που γνώρισαν τον έρωτα στα γυρίσματα (κάποιοι παντρεύτηκαν, άλλοι χώρισαν)


JTeam

30 Αυγούστου 2024

12 διάσημοι που γνώρισαν τον έρωτα στα γυρίσματα (κάποιοι παντρεύτηκαν, άλλοι χώρισαν)
Getty Images / @Barry King
Δεν ήταν ζευγάρια μόνο στις ταινίες, αλλά και στην αληθινή ζωή

Το να έχουν δύο ηθοποιοί εξαιρετική χημεία στην ταινία, είναι συνταγή επιτυχίας. Αυτή η χημεία όμως μπορεί να τους φέρει κοντά και στην αληθινή ζωή. Και καταπώς φαίνεται, είναι πολλά τα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν συμπρωταγωνιστή τους κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Κάποιοι παντρεύτηκαν, άλλοι χώρισαν. Όπως και να ‘χει όμως, η σχέση τους απασχόλησε τα media τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά.

12 ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ

Προφανώς και θα βρίσκονταν στην κορυφή αυτή της λίστας. Το 2004, ο τότε παντρεμένος Μπραντ Πιτ, πρωταγωνίστησε μαζί με την Αντζελίνα Τζολί, στην ταινία Mr. and Mrs Smith. Η μεταξύ τους χημεία στα γυρίσματα έμελλε να τους ενώσει και στην αληθινή ζωή, με τον Πιτ να χωρίζει με την Τζένιφερ Άνιστον και τα media να τρίβουν τα χέρια τους γι’αυτό το ανέλπιστο δώρο. Βέβαια, αυτό το love story οδήγησε σε έναν γάμο και τρία παιδιά, αλλά και σε ένα πολύκροτο διαζύγιο.

Ρέιτσελ ΜακΆνταμς - Ράιαν Γκόσλινγκ

Το The Notebook είναι η ταινία που μάς σύστησε εκείνη την εποχή τον Ράιαν Γκόσκλινγκ και πολύ ευχαριστούμε τον Νίκολας Σπαρκς γι’αυτό. Η ταινία που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, έφερε κοντά και τους πρωταγωνιστές, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Ράιαν Γκόσλινγκ. Fun fact: ο ένας μισούσε τον άλλον όσο γύριζαν την ταινία, ωστόσο προς το τέλος μετατράπηκε σε πάθος που οδήγησε σε σχέση. Εντάξει, δεν κράτησε, αλλά ήταν ωραίο ζευγάρι.

Εύα Μέντες - Ράιαν Γκόσκλινγκ

Μένουμε στον Ράιαν Γκόσκλινγκ, διότι δεν ερωτεύτηκε μόνο μία φορά συμπρωταγωνίστριά του. Μετά το ειδύλλιο με την ΜακΆνταμς στα γυρίσματα, ήρθε το ειδύλλιο με την Εύα Μέντες. Οι δυο τους ήρθαν κοντά στην ταινία «The Place Beyond the Pines», ωστόσο γνωρίζονταν από πριν. Η σχέση τους ευδοκίμησε και οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Τζένιφερ Άνιστον - Βινς Βον

Στην ταινία The Break Up, Τζένιφερ Άνιστον και Βινς Βον υποδύονται ένα ζευγάρι που χωρίζει. Όχι και πολύ καλά. Αντίθετα, όσο γύριζαν αυτές τις σκηνές, στην αληθινή ζωή ζούσαν τον έρωτα. Αν και τα γυρίσματα ξεκίνησαν πολύ κοντά στον χωρισμό της Άνιστον, η σχέση αυτή κράτησε ένα χρόνο. Να σημειωθεί πως η Άνιστον σε συνέντευξη της είχε δηλώσει πως ο Βον την «έφερε ξανά πίσω στη ζωή» μετά το διαζύγιο.

Πενέλοπε Κρουζ - Χαβιέ Μπαρδέμ

Άλλο ένα iconic ζευγάρι που γνωρίστηκε μεν το 1992, στην ταινία Jamon Jamon, όμως ήταν τελικά το 2007, στο Vicky Christina Barcelona, που θα έρχονταν κοντά. Τόσο κοντά που το 2010 παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά.

Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ

Στην ρομαντική ταινία του Νίκολας Σπαρκς, The Last Song, η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ είχαν τέτοια χημεία μεταξύ τους που κατέληξε σε μια δυνατή σχέση. Οι δυο τους έμειναν μαζί για περίπου μια δεκαετία, παντρεύτηκαν και τελικά χώρισαν το 2019. Μετά φυσικά ακολούθησε και το τραγούδι Flowers, για το οποίο πολλοί εικάζουν πως είναι αφιερωμένο στον πρώην σύζυγό της.

Κρίστεν Στιούαρτ - Ρόμπερτ Πάτινσον

Τρία χρόνια διήρκησε ο δεσμός της Κρίστεν Στιούαρτ και του Ρομπέρτ Πάτινσον, που γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν από το Twilight. Αλλά, αυτή η σχέση έληξε πολύ άδοξα το 2013, όταν ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την ηθοποιό να φιλιέται με, παντρεμένο τότε, σκηνοθέτη, Ρούπερτ Σάντερς.

Τσάνινγκ Τέιτουμ - Τζίνα Ντιούαν

Ίσως το πιο iconic παράδειγμα ζευγαριού που ερωτεύτηκε στα γυρίσματα. Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ και η Τζίνα Ντιούαν που είχαν τέλεια χημεία στο Step Up, είχαν τέλεια χημεία και στη ζωή. Βέβαια, επίσημα ζευγάρι υπήρξαν αφότου τελείωσαν τα γυρίσματα, ενώ τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Οι δύο ηθοποιοί χώρισαν το 2019, με την ανακοίνωση του διαζυγίου να σκάει σαν βόμβα.

Ρόουζ Λέσλι - Κιτ Χάρινγκτον

Συναντήθηκαν το 2011, στα γυρίσματα του Game of Thrones. Οι δύο ηθοποιοί είχαν αρκετές ερωτικές σκηνές, ωστόσο στην πραγματικότητα δήλωναν πως είναι μόνο φίλοι και τίποτα παραπάνω. Μέχρι που το 2016 έγινε η αποκάλυψη πως είναι μαζί, με την Ρόουζ Λέσλι και τον Κιτ Χάρινγκτον να παντρεύονται δύο χρόνια αργότερα. Σήμερα έχουν δύο παιδιά.

Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ

Στα γυρίσματα της ταινίας Rum Diary, ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ. Μάλιστα, το 2015 παντρεύτηκαν στις Μπαχάμες, αλλά ο έγγαμος βίος κράτησε λίγο από πολύ γρήγορα το πάθος μετατράπηκε σε κακοποίηση. Φυσικά, ακολούθησε η πολυσυζητημένη δίκη, η οποία έγινε και σειρά στο Netflix.

Jenny.Gr
Getty Images / @George Pimentel

Ουινόνα Ράιντερ - Τζόνι Ντεπ

Μένουμε Τζόνι Ντεπ διότι την περίοδο των ‘90s ήταν ο πιο περιζήτητος άντρας. Ο ηθοποιός είχε πολλές σχέσεις, όμως με τη Oυινόνα Ράιντερ έζησε κεραυνοβόλο έρωτα. Γνωρίστηκαν στην ταινία Edward Scissorhands, με την χημεία τους να τους ενώνει. Έμειναν μαζί δύο χρόνια, όμως ο Ντεπ είχε χτυπήσει το τατουάζ «Winona Forever».

Μπλέικ Λάιβλι - Ράιαν Ρέινολντς

Το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, γνωρίστηκε στην ταινία Green Lantern και πολύ γρήγορα η χημεία τους έφερε κοντά. Τόσο κοντά που το 2012 παντρεύτηκαν. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά, είναι από τα ζευγάρια που αγαπάει πολύ ο κόσμος.