UPDATE

Δεν το περιμέναμε, αλλά η Μπριζίτ Μακρόν θα εμφανιστεί στο Emily in Paris


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν το περιμέναμε, αλλά η Μπριζίτ Μακρόν θα εμφανιστεί στο Emily in Paris
Imdb
Αν μια γυναίκα ταιριάζει στο ύφος της σειράς, τότε ναι, αυτή είναι η Μπριζίτ Μακρόν

Το Emily in Paris επιστρέφει, αύριο, στο Netflix, για το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν, με την ιστορία να συνεχίζεται από εκεί που την αφήσαμε. Η Έμιλι πήρε την απόφαση να δώσει μια -ακόμη- ευκαιρία στον Γκάμπριελ, αλλά, μαντέψτε, ούτε αυτή τη φορά θα πάει καλά. Κι αυτό μας έχει κουράσει. Πόσες φορές θα χωρίσουν και θα τα ξαναβρούν τέλος πάντων;

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Έμιλι θα έχει και μια γνωριμία, η οποία δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί, αλλά το σίγουρα είναι πως θα υπάρχει φλερτ ανάμεσά τους.

Η μεγαλύτερη έκπληξη πάντως για το δεύτερο μέρος είναι μία και αφορά την εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν, η οποία θα υποδυθεί τον εαυτό της προφανώς, ως η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Επίσης, το outfit που θα δούμε να φοράει, είναι δική της επιλογή.

Πώς η Μπριζίτ Μακρόν αποφάσισε να εμφανιστεί στο Emily in Paris;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Λίλι Κόλινς, η ιδέα να εμφανιστεί η Μπριζίτ Μακρόν στη σειρά, ήταν στα σκαριά από τον Δεκέμβριο του 2022. Τότε ήταν που η ίδια και ο Ντάρεν Σταρ την είχαν συναντήσει στο Μέγαρο των Ηλυσίων και έμαθαν πως η γυναίκα του Εμμανουέλ Μακρόν είναι θαυμάστρια του Emily in Paris.

«Είναι θαυμάστρια της σειράς και πήρε με πολύ χιούμορ την αναφορά της στην πρώτη σεζόν. Αυτή η σκηνή στην τέταρτη σεζόν ‘κλείνει το μάτι στους θαυμαστές και τα γυρίσματα μαζί της ήταν πραγματική τιμή και χαρά’, είπε χαρακτηριστικά η Λίλι Κόλινς.

Πάντως, η Μπριζίτ Μακρόν, για την οποία ο Ντάρεν Σταρ είπε σε συνέντευξη του πως έχει ταλέντο, έχει εμφανιστεί ξανά σε τηλεοπτική σειρά, στο «Vestiaires», το 2018. Να υπενθυμίσουμε πως ετοιμάζεται βιογραφική σειρά έξι επεισοδίων που τιτλοφορείται ως «Brigitte, une femme libre».