UPDATE

Έχουμε το πρώτο teaser για το Bridgerton - Ποια είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη νέα σύντροφο του Μπένεντικτ


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2024

Έχουμε το πρώτο teaser για το Bridgerton - Ποια είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη νέα σύντροφο του Μπένεντικτ
Shutterstock / @Fred Duval
Η ανακοίνωση του Netflix έγινε και ήδη οι πρώτες αντιδράσεις είναι θετικές για τη νέα ηθοποιό που μπαίνει στο Bridgerton

Η ιστορία της Πενέλοπε Φεδέρινγκτον και του Κόλιν Μπρίτζερτον αποτελεί παρελθόν και πλέον το Bridgerton έχει βάλει πλώρη για το επόμενο chapter. Το οποίο όπως γνωρίζουμε θα καταπιαστεί με τον Μπένεντικτ, τον αμετανόητο εργένη, που τελικά δεν θα είναι και τόσο αμετανόητος.

Ο μποέμ, ευαίσθητος και γοητευτικός Μπένεντικτ θα είναι ο επόμενος από την οικογένεια Μπρίτζερτον που θα γνωρίσει την αληθινή αγάπη και θα ερωτευτεί. Ο τέταρτος κύκλος του Bridgerton θα βασιστεί στο τρίτο βιβλίο της Τζούλια Κουίν, «An Offer from a Gentleman», που σύμφωνα με την ιστορία του, ο Μπένεντικτ θα συναντήσει μια γυναίκα «με ασημένια ρούχα» σε χορό μεταμφιεσμένων της μητέρας του, και θα επιδιώξει να την γνωρίσει.

Η γυναίκα ονομάζεται Σόφι Μπέκετ και θα την υποδυθεί η Yerin Ha. Αυτό που ξέρουμε για την Σόφι είναι πως πρόκειται για τη νόθα κόρη ενός κόμη και μιας υπηρέτριας του. Μεγάλωσε στο σπίτι του πατέρα της, αλλά ποτέ εκείνος δεν την αναγνώρισε.

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο teaser του Bridgerton, αν και καταλαβαίνετε τα νέα επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα στην πλατφόρμα το επόμενο καλοκαίρι. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα και θα διαρκέσουν μέχρι τον Απρίλιο του 2025.

«Αγαπητέ αναγνώστη, καθώς οι προετοιμασίες για την επόμενη κοινωνική σεζόν είναι σχεδόν σε εξέλιξη, ζητάμε ένα θερμό καλωσόρισμα στο νεότερο μέλος του Ton. Παρουσιάζοντας την Yerin Ha ως Σόφι στην 4η σεζόν του Μπρίτζερτον!», γράφει η λεζάντα στο teaser.

Για να δούμε αν η ιστορία του Μπένεντικτ αναζωπυρώσει ξανά τον ενθουσιασμό των συνδρομητών του Bridgerton, μιας και η τρίτη σεζόν απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό.

Να πέσει το teaser:

Ποια είναι η Yerin Ha και ποια η σχέση της με την υποκριτική;

Δεν θα πούμε ψέματα, δεν τη γνωρίζαμε την Yerin Ha. Με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Bridgerton όμως, θα την μάθουμε για τα καλά. Η καταγωγή της είναι από την Κορέα και την Αυστραλία, και η υποκριτική έπαιξε σημαντικό ρόλο στην οικογένειά της.

Όπως εξήγησε στην Australian Vogue, τον Νοέμβριο του 2019, όχι μόνο η γιαγιά της είναι ηθοποιός, αλλά και οι γονείς της γνωρίστηκαν σε σχολή υποκριτικής. «Μεγάλωσα με τη γνώση του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης, οπότε με ενδιαφέρε από μικρή».

Jenny.Gr
Getty Images / @Emma McIntyre

Τώρα η Yerin Ha βρίσκεται στο προσκήνιο, μετά την ανακοίνωση του Netflix στο Instagram, για τον ρόλο της ως Σόφι, στο Brigderton. Η πρώτη της συνέντευξη έγινε για το Tudum, νωρίτερα αυτόν τον μήνα. «Αυτό που με τράβηξε στη Σόφι, είναι πως συναντά συνεχώς εμπόδια και προσπαθεί να τα ξεπεράσει. Στην οντισιόν η Σόφι έπρεπε να κυκλοφορεί σε όλες τις σκηνές με μάσκα. Πότε βάζει η Σόφι αυτή τη μάσκα για να καλύψει τα συναισθήματά της; Ή το αντίστροφο, πότε το βγάζει και πότε μαλακώνει; Το να παίζεις με αυτές τις ερωτήσεις είναι πολύ διασκεδαστικό».

Μιας και η γιαγιά της έχει την μεγαλύτερη εμπειρία από αυτόν τον χώρο, η Yerin Ha ανέφερε στη συνέντευξή της πως της έχει δώσει μία συμβουλή. Συγκεκριμένα, της είπε να είναι θαραλλέα και να υπερασπίζεται όσα πιστεύει. Να μην φοβάται αν φαίνεται άσχημη. Μόνο τότε μπορείς να αγκαλιάσεις πραγματικά τον εαυτό σου.

Σχετικά τις προηγούμενες δουλειές της, η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στο Halo και στο Bad Behaviour, ενώ συμμετείχε και στο Duned: Prophecy, στον ρόλο της Young Kasha.

Για την ιστορία, η Yerin Ha δεν έχει social media, οπότε μην την αναζητήσετε.