UPDATE

Η ταινία «Killer Heat» γυρίστηκε στην Κρήτη και βασίζεται σε μυθιστόρημα του Jo Nesbo - Δεν την χάνουμε


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2024

Η ταινία «Killer Heat» γυρίστηκε στην Κρήτη και βασίζεται σε μυθιστόρημα του Jo Nesbo - Δεν την χάνουμε
Ξέρουμε τι θα κάνεις στις 26 Σεπτεμβρίου

Από που να ξεκινήσουμε; Από τον υπέροχο Jo Nesbo; Ή την αγαπημένη μας Κρήτη; Ή μήπως από το ότι αυτά τα δύο συνδυάζονται και το αποτέλεσμα είναι η ταινία «Killer Heat»; Από όπου και να ξεκινήσουμε, ένα είναι το σίγουρο: Αυτήν την ταινία δεν την χάνουμε.

Το Killer Heat έρχεται στις 26 Σεπτεμβρίου, στο Amazon Prime, και πρόκειται για ταινία μυστηρίου. Μία δολοφονία στην Κρήτη, θα ξετυλίξει το κουβάρι και θα αποκαλυφθούν πολλά σκοτεινά μυστικά.

Η πλοκή της ταινίας Killer Heat

Ειδικότερα, η ταινία που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Nesbo, «The jealously man», καταπιάνεται με τον θάνατο ενός νεαρού άνδρα που ανήκει σε μια ισχυρή οικογένεια, στην Κρήτη. Πρόκειται για τον Λέο Βαρδάκη, ο οποίος εντοπίζεται νεκρός υπό ανεξήγητες και αδιευκρύνιστες συνθήκες. Τόσο τον ίδιο τον Λέο, όσο και τον δίδυμο αδερφό του, Ηλία, τους υποδύεται ο Ρίτσαρντ Μάντεν.

Στον ρόλο του ιδιωτικού ντετέκτιβ, που θα πραγματοποιήσει έρευνα για τον φόνο και θα έρθει αντιμέτωπος με πολλές αποκαλύψεις, βρίσκεται ο Τζόζεφ Γκόρντον - Λέβιτ. Επί της ουσίας, θα συνειδητοποιήσει σύντομα πως η οικογένεια ελέγχει ένα μεγάλο μέρος του νησιού, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Το Killer Heat είναι μια ταινία της Amazon, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φιλίπ Λακότ, ενώ σημειώνεται πως θα εμφανιστούν πολλοί Έλληνες ηθοποιοί, ανάμεσά τους οι Μάνος Γαβράς, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Τοπαλίδης κ.α.

Φυσικά θα δούμε και μπόλικη Κρήτη, με γυρίσματα να έχουν πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, το Λασίθι, τον Άγιο Νικόλαο, τη Σητεία, και σε επιπλέον μέρη του νησιού.

Να πέσει το trailer:

Το βιβλίο του Jo Nesbo

Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 2021, με τον τίτλο «Ο άρχοντας της ζήλιας» και ο ταλαντούχος συγγραφέας, επί της ουσίας, παρουσίασε μία συλλογή επτά ιστοριών, που δεν συνδέονται μεταξύ τους και εκείνη που βασίζεται το Killer Heat είναι από εκείνες που ξεχωρίζεις.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου, «μια γυναίκα έχει συλλάβει το απόλυτο σχέδιο εκδίκησης απέναντι στον άντρα της που την απατάει με την καλύτερή της φίλη. Θα το ομολογήσει στον διπλανό της στη μοιραία πτήση της ζωής της. Ο αστυνόμος Νίκος Μπαλής, γνωστός ως «Άρχοντας της Ζήλιας», αναλαμβάνει να διαλευκάνει τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός Γερμανού τουρίστα στην Κάλυμνο και να λυτρωθεί από το παρελθόν του.

Πολύ μακριά, σε μια άλλη χώρα, ένας οδηγός ταξί βρίσκει το σκουλαρίκι της συζύγου του μέσα σε ένα αυτοκίνητο που ανήκει στον ιδιοκτήτη της εταιρείας στην οποία ο ίδιος εργάζεται. Πώς βρέθηκε εκεί; Ένας συγγραφέας αλλάζει ζωή και διεκδικεί τον έρωτά του χωρίς ενδοιασμούς.

Μια πρόσφυγας αποφασίζει να παίξει τον ρόλο της Ατρόπου ενώ ακόμη ζει με τα φαντάσματά της. Σε μια γειτονιά του Όσλο ένα πτώμα καταλήγει στα σκουπίδια. Ποια αμαρτία διέπραξε όσο ζούσε για να αξίζει ένα τέτοιο τέλος; Και κάπου αλλού η αυτοκτονία μιας πλούσιας κληρονόμου ίσως δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ευθύνεται κάποιος από τους πρώην συντρόφους της για τον θάνατό της; Υπέφερε ή οι τελευταίες της στιγμές ήταν γλυκές;