UPDATE

Το Emily in Paris θα επιστρέψει για την 5η σεζόν και μόλις μάθαμε τι θα γίνει με τον Γκραμπριέλ


JTeam

18 Σεπτεμβρίου 2024

Το Emily in Paris θα επιστρέψει για την 5η σεζόν και μόλις μάθαμε τι θα γίνει με τον Γκραμπριέλ
Imdb
Αυτό το on-off ειδύλλιο της Έμιλι και του Γκραμπιέλ έχει κουράσει, αλλά απ'ότι φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί και την επόμενη σεζόν

Το Emily in Paris ανοίγει πανιά και βάζει πλώρη για την πέμπτη σεζόν, όπως επιβεβαίωσε το ίδιο το Netflix, με σχετική ανάρτηση στο Instagram. «Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν τη Ρώμη», ακούγεται να λέει η Έμιλι, aka Λίλι Κόλινς, πίνοντας παράλληλα εσπρέσο, όπου στο κάτω μέρος της κούπας είναι γραμμένο το 5.

Ο δημιουργός του Emily in Paris, Ντάρεν Σταρ, δήλωσε στο Tudum πως είναι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει η σειρά για την 5η σεζόν, με την Έμιλι να μπαίνει σε νέες περιπέτειες, τόσο στη Ρώμη όσο και στο Παρίσι.

Τι ξέρουμε για την 5η σεζόν του Emily in Paris;

Όχι πολλά, προφανώς. Η Έμιλι μετακομίζει στη Ρώμη, για τα νέα γραφεία της διαφημιστικής Grateau, ενώ ταυτόχρονα ζει το love story της με τον Μαρσέλο Μουρατόρι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα ταξιδέψει και στο Παρίσι, με τον Ντάρεν Σταρ να επιβεβαιώνει πως θα βρίσκεται και στις δύο πόλεις.

Σε συνέντευξη της στο Good Morning America, η Λίλι Κόλινς επιβεβαίωσε πως ο νέος έρωτας στην Ιταλία αντανακλά μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της. «Ο Μαρσέλο είναι μια εντελώς νέα περιπέτεια που θέλουμε για την Έμιλι, για να έχει καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Θέλουμε να χαμογελάει χωρίς όρους και αυτή η στιγμή έρχεται».

Ο Ντάρεν Σταρ πρόσθεσε, επίσης, πως «νιώθω ότι έχουν μια πραγματική σπίθα και σύνδεση. Πολλά από αυτά θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν».

Με τον Γκαμπριέλ τι γίνεται;

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει με τον Γκαμπριέλ, ο οποίος στο φινάλε της τέταρτης σεζόν αποφασίζει να πάει στη Ρώμη για να βρει την Έμιλι. Η κίνηση του αυτή θα φέρει πίσω την Έμιλι; Μάλλον όχι. Ή τουλάχιστον όχι αμέσως.

«Δυστυχώς, ο Γκαμπριέλ θα πρέπει να συμβιμβαστεί με τις συνέπειες των επιλογών του», είπε η Λίλι Κόλινς και αυτό μας αρκεί για να καταλάβουμε πως αν οι δυο τους τα ξαναβρούν, θα είναι στο δεύτερο μέρος της πέμπτης σεζόν.