UPDATE

Ξέρουμε που μπορείς να κάνεις ένα τέλειο αθλητικό πάρτι


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2024

Ξέρουμε που μπορείς να κάνεις ένα τέλειο αθλητικό πάρτι
Για παιδιά γεμάτα ενέργεια, που λατρεύουν το παιχνίδια και την άθληση, έχουμε την τέλεια πρόταση για τα πάρτι τους

Τα γενέθλια των παιδιών συνοδεύονται από μεγάλη χαρά για το παιδί και τεράστια συγκίνηση για τους γονείς. Το παιδί μεγαλώνει και αυτό είναι ο σημαντικότερος λόγος για να το γιορτάσετε, για να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα θυμόσαστε για πάντα και κυρίως για να δείτε τα χείλη και τα μάτια του να χαμογελάνε! Γι' αυτό και το συγκεκριμένο ορόσημο εκτός από θετικά συναισθήματα φέρνει μαζί του και το άγχος του πάρτι! Τι να κάνεις πάλι φέτος;

Jenny.Gr


Ας ξεκινήσουμε από το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι στην πλειοψηφία των παιδιών αρέσει να παίζουν με τους φίλους τους σε εξωτερικούς χώρους και αυτό πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Με αυτό ως δεδομένο λοιπόν, σου έχουμε την τέλεια πρόταση: πάρτι στο Enso Sport Club στο Varkiza Resort.

Jenny.Gr


Πρόκειται για το κέντρο άθλησης Beach Volley που φέρει την υπογραφή της πρωταθλήτριας Έφης Σφύρη και διαθέτει επτά από τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα, στην παραλία της Βάρκιζας. Οι άνθρωποι του Enso Sport Club θα σου οργανώσουν μια μοναδική ημέρα γεμάτη δράση, παιχνίδια και αθλητικό πνεύμα.

Συγκεκριμένα:

  • Διαγωνισμούς σε διάφορα αθλήματα, όπως μπάσκετ 3Χ3, beach volley, ποδοσφαιρο και πολλά άλλα!
  • Υποστήριξη από έμπειρους προπονητές για ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία
  • Προσαρμοσμένα πακέτα με θέματα αθλητισμού κατά προτίμηση
  • Δραστηριότητες και παιχνίδια προσαρμοσμένα σε κάθε ηλικία
Jenny.Gr

Εδώ, δεν έχεις να ανησυχείς για τα αναμνηστικά δώρα για τους καλεσμένους, ούτε και για το μενού που είναι σπιτικό και ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση και θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Και όσο τα παιδιά διασκεδάζουν παίζοντας, οι γονείς χαλαρώνουν σε ξεχωριστό χώρο, απολαμβάνοντας το υπέροχο location του Varkiza Resort.

Jenny.Gr

Για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινώνησε με το 2108996436 για κρατήσεις ή κάνε κλικ στο ensobeachvolley.com.

Location:
Varkiza Resort Yabanaki beach στην ακτή Βάρκιζας | Ακτή Βάρκιζας, Βάρη | Τ.Κ.: 16672

Photo Credits: Αιμίλιος Βέλια