UPDATE

Το Ertflix φέρνει νέες ταινίες τον Οκτώβριο κι εμείς ξεχωρίσαμε πέντε


JTeam

6 Οκτωβρίου 2024

Το Ertflix φέρνει νέες ταινίες τον Οκτώβριο κι εμείς ξεχωρίσαμε πέντε
Και μία εκ των πέντε θα δούμε απόψε

Όσο φθινοπωριάζει, τόσο περισσότερο θέλουμε να χαθούμε στη βιβλιοθήκη του Ertflix, το οποίο όπως κάθε μήνα, έτσι και αυτόν, φέρνει νέες κυκλοφορίες. Ταινίες που έχουν σημειώσει επιτυχία, ταινίες που οι πρωταγωνιστές βραβεύτηκαν με Όσκαρ, και γενικώς ταινίες που αξίζει να (ξανά)δεις.

Το Ertflix λοιπόν εμπλουτίζεται με επιπλέον ταινίες, από τις οποίες έχουμε ξεχωρίσει τις ακόλουθες. Ξέρουμε ήδη τι θα κάνουμε τα επόμενα βράδια μας.

Ghostbusters: Afterlife

Jenny.Gr

Το Ertflix φέρνει την ταινία που κυκλοφόρησε το 2021 και αγαπήθηκε αμέσως. Η υπόθεση ακολουθεί την ανύπαντρη μητέρα Κάλι, η οποία φτάνει στη μικρή πόλη Σάμερβιλ της Οκλαχόμα, χωρίς επιλογές και χρήματα, μαζί με τα δύο έφηβα παιδιά της, τη Φοίβη και τον Τρέβορ. Καθώς η οικογένεια προσπαθεί να εγκατασταθεί στο ερειπωμένο σπίτι του εκκεντρικού μακαρίτη πατέρα της Κάλι, απροσδόκητα μυστικά –κρυμμένα σε κοινή θέα–, μυστηριώδης εξοπλισμός και ένα παράξενο όχημα που σαπίζει στον αχυρώνα φαίνεται να σχετίζονται με την αινιγματική σεισμική δραστηριότητα της περιοχής και με κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό: το ξεχασμένο από καιρό περιστατικό με το Stay-Puft Marshmallow Man, στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’80.

Διαθέσιμο ήδη στο Ertflix

Girl, Interrupted – 1999

Jenny.Gr

Έρχεται στο Ertflix η ταινία που έδωσε στην Αντζελίνα Τζολί το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, βασισμένη στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Σουζάνας Κέισεν.

Βρισκόμαστε στο 1967 και η 17χρονη Σουζάνα Κέιζεν είναι σαν πολλούς εφήβους: μπερδεμένη, ανασφαλής, παλεύει να κατανοήσει τον κόσμο που αλλάζει ραγδαία γύρω της. Ο ψυχίατρος με τον οποίο συναντιέται, ωστόσο, δίνει σε αυτή τη συμπεριφορά ένα όνομα: Διαταραχή Οριακής Προσωπικότητας, και τη στέλνει στο νοσοκομείο Κλέμορ. Εκεί, η Σουζάνα εντάσσεται σ’ έναν σκιώδη κόσμο εκκεντρικών νεαρών γυναικών, μεταξύ των οποίων η γοητευτική κοινωνιοπαθής Λίσα, το κακομαθημένο «κορίτσι του μπαμπά» Ντέιζι, και η εγκαυματίας Πόλι. Καθοδηγούμενη από την ακομπλεξάριστη νοσοκόμα του θαλάμου Βάλερι και την επικεφαλής ψυχίατρο του νοσοκομείου, δρ Γουίκ, η Σουζάνα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον κόσμο εκείνων που ανήκουν στο εσωτερικό του ιδρύματος και στον συχνά δύσκολο κόσμο της πραγματικότητας έξω από αυτό.

Από 15 Οκτωβρίου στο Ertflix

Kramer Vs Kramer

Jenny.Gr

Άλλη μία κορυφαία ταινία στη βιβλιοθήκη του Ertflix, η οποία κατέκτησε πέντε βραβεία Όσκαρ: Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου, Β’ Γυναικείου Ρόλου, Σκηνοθεσίας και Σεναρίου, ενώ έλαβε άλλες τέσσερις υποψηφιότητες.

H σύζυγος του εργασιομανούς διαφημιστή Τεντ Κρέιμερ, Τζοάνα, τον εγκαταλείπει για να «βρει τον εαυτό της». Στη φροντίδα του μένει ο 6χρονος γιος τους, ο Μπίλι, ο οποίος είναι αρκετά σίγουρος ότι ο μπαμπάς δεν ξέρει πώς να του φτιάχνει το πρωινό του ή να κάνει οποιοδήποτε από τα πράγματα που έκανε πάντα η μαμά του για εκείνον. Ο καιρός περνάει και μόλις ο Τεντ γνωρίζει πραγματικά τον γιο του και αρχίζει να αισθάνεται ικανοποιημένος ως γονιός, η Τζοάνα εμφανίζεται απαιτώντας την κηδεμονία του Μπίλι, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια άγρια δικαστική διαμάχη.

Από 14 Οκτωβρίου στο Ertflix

The Last Face

Jenny.Gr

Πάντα είναι μια καλή αφορμή να δούμε Χαβιέ Μπαρδέμ και Σαρλίζ Θερόν μαζί και το Ertflix το κάνει πραγματικότητα. Φέρνει λοιπόν το «The Last Face», μία ταινία που διαδραματίζεται στην ταλανιζόμενη από τον πόλεμο Λιβερία και αναφέρεται στην ερωτική σχέση της γιατρού Ρεν Πίτερσεν, διευθύντριας ενός διεθνούς οργανισμού ανθρωπιστικής βοήθειας, και του γιατρού Μιγκέλ Λεόν, μέλους των Γιατρών του Κόσμου. Την ώρα που η βία δίπλα τους κλιμακώνεται, η Ρεν και ο Μιγκέλ πρέπει να ξεπεράσουν τις εσωτερικές διαφορές τους και να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή.

Spider-Man: Far From Home

Jenny.Gr

Tην έχουμε έχουμε δει δύο-τρεις φορές; Ναι. Αλλά πάλι θα τη δούμε, αυτή τη φορά στο Ertflix. Την υπόθεση την ξέρετε. Ο σούπερ ήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους καλύτερους φίλους του σε διακοπές στην Ευρώπη. Ωστόσο, τα σχέδια του Πίτερ να αφήσει πίσω τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις για μερικές εβδομάδες γρήγορα ακυρώνονται, όταν δέχεται απρόθυμα να βοηθήσει τον Νικ Φιούρι να λύσει το μυστήριο των επιθέσεων κάποιων μυστηριώδη πλασμάτων, που δημιουργούν χάος σε όλη την ήπειρο.

Από 13 Οκτωβρίου στο Ertflix