UPDATE

Netflix: Ξεκινούν γυρίσματα στα λατομεία Βώλακα με γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ


JTeam

21 Οκτωβρίου 2024

Netflix: Ξεκινούν γυρίσματα στα λατομεία Βώλακα με γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ
Shutterstock
Βενσάν Κασέλ, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Κρις Έβανς είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές της νέας ταινίας των Ρομέν Γαβράς και Γουίλ Άρμπερυ

Ξεκινούν σήμερα τα γυρίσματα στα λατομεία εξόρυξης μαρμάρου στην περιοχή του Βώλακα, στον δήμο Κάτω Νευροκοπίου της Δράμας, με πρωταγωνιστές δημοφιλείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα, στην ταινία, που θα προβληθεί στο Netflix, θα δούμε τους Βενσάν Κασέλ, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Κρις Εβανς, Σάλμα Χάγιεκ και Σαμ Ρίτσαρντσον.

Μέχρι στιγμής οι παραγωγοί κρατούν επτασφράγιστο μυστικό την υπόθεση της, αν και λέγεται πως πρόκειται για ταινία δράσης που θα καταπιάνεται με την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφουν οι Ρομέν Γαβράς και Γουίλ Άρμπερυ.

Τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου και εκτός από τα λατομεία Βώλακα, θα υπάρχουν σκηνές και από το χιονοδρομικό του Φαλακρού, αλλά και από στούντιο στην Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου ξενοδόχων Δράμας, Άγγελος Καλλίας, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται ήδη στην περιοχή», ενώ εξήγησε πως η Δράμα μπήκε στο κάδρο για διεθνείς παραγωγές, χάρη στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που η Δράμα επιλέγεται για γυρίσματα ταινίας, αφού το 2022 γυρίστηκε το «The Soldier», που ακόμα δεν έχει προβληθεί. Υπάρχουν σκηνές από το κτίριο του Καπνολογικού Ινστιτούτου, το σπήλαιο του Αγγίτη καθώς και σε περιοχές του δήμου Παρανεστίου.