Eurovision: Το ChatGPT έχει άποψη και αποκαλύπτει ποιο θεωρεί το "φαβορί" της φετινής διοργάνωσης
JTeam
10 Μαΐου 2025

Tα τελευταία νέα από τη Βασιλεία, εκεί όπου διεξάγεται ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision, έχουν να κάνουν με ένα μάλλον υπερβολικό «απαγορευτικό» στις συνεντεύξεις των αντιπροσωπειών από κάθε χώρα, στις σημαίες όπως αυτή του Pride και γενικά, βλέπουμε μια ξαφνική αυστηρότητα της ΕΒU, με σκοπό να τονίσει το No Politica μοτίβο του διαγωνισμού.
Στα καθ' ημάς, η Κλαυδία έκανε και τη δεύτερη της πρόβα με την «Αστερομάτα» και υπάρχουν κάποιες αμυδρές ελπίδες να ανέβει κάπως στην κατάταξη και να διασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό. Το παιχνίδι ακόμα παίζεται και η «Αστερομάτα» έχει σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση επί σκηνής.
Εμείς πήγαμε ένα βήμα παραπέρα την έρευνα μας και ρωτήσαμε το Chat GPT πώς βλέπει τα πράγματα στο φετινό διαγωνισμό της ESC. Δεν μας απογοήτευσε.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr