Ο Arnaud Bignon φέρνει την καρδιά της γαλλικής κουζίνας στo “Kinsterna” της Μονεμβασιάς
JTeam
6 Ιουνίου 2025

Ο θηριοδαμαστής της γαλλικής γεύσης μαζί με τον βραβευμένο σεφ του ξενοδοχείου υπογράφουν ένα μενού που προικίζει την Λακωνική κουζίνα με κεντημένες γαλλικές τεχνικές
Μετά το κάστρο της Μονεμβασιάς- κρυμμένο καλά- βρίσκεται ένα ξενοδοχείο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Το αγέρωχο Kinsterna, το αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 17 αιώνα, είναι το μοναδικό που λειτουργεί 100% με ενεργειακή αυτονομία καi αγκαλιάζεται από την καλομαθημένη και περιποιημένη φύση.
Τα πάντα μπορείς να βρεις να καλλιεργούνται εκεί με πολύ μεράκι και αγάπη, λαχανικά, εσπεριδοειδή, ότι χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα πραγματικό farm to table, με έμφαση στην βιωσιμότητα και στην εντοπιότητα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr