UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

O 5ος Αγώνας Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού!


10 Σεπτεμβρίου 2013

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφίζεται δίνοντας ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας: η πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!

Στήριξε με την παρουσία σου αυτή τη μάχη.

 Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά με την έγκριση της Susan G. Komen® τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. και Περίπατο 2 χλμ. ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure®! Ο φετινός Αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, στις 11.00π.μ., στο Ζάππειο. Στον Αγώνα μπορεί κανείς να συμμετέχει ατομικά ή ως μέλος ομάδας. Γυναίκες, άντρες και παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος και να δώσουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στον καρκίνο μαστού!

Ο εορτασμός των 5 χρόνων της διοργάνωσης θα γίνει με ένα Live στο Hard Rock Café Athens (Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα) την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013, στις 8.00μ.μ., όπου η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Τζωρτζίνα Καραχάλιου ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επέτειο του Greece Race for the Cure®! Δύο γυναίκες ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν αφιλοκερδώς με στόχο να μεταδώσουν σε όλους ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Giorgina+Penelope 1

Η είσοδος στο party είναι δωρεάν & το πρώτο ποτό θα είναι κερασμένο!

Ελάτε μαζί να πολεμήσουμε το φόβο.

Είμαστε πιο δυνατοί, όταν είμαστε ενήμεροι.

Η ενημέρωση και η πρόληψη είναι τα όπλα μας!

Τρέχουμε πιο γρήγορα από τη σκιά του!

More info: Η εγγραφή κοστίζει 5€ / άτομο. ◦ Η εγγραφή με chip χρονομέτρησης για τον Αγώνα Δρόμου κοστίζει 7€ / άτομο. Ο κάθε συμμετέχων με την εγγραφή του λαμβάνει τη συλλεκτική μπλούζα και το καπέλο του Αγώνα.