UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

To Supergiftme.gr στηρίζει το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα


24 Δεκεμβρίου 2013

Supergiftme.gr_.jpg

Μία υπέροχη κίνηση!

Το Γιορτινό πνεύμα πρέπει να φτάσει ακόμα πιο μακριά, φροντίζοντας και εκείνους που έχουν ανάγκη τη δική μας φροντίδα.  Το supergiftme.gr μας βοηθάει ώστε να πραγματοποιήσουμε ένα υπέροχο δώρο. Συμβάλλοντας με το ποσό της επιλογής σας, δίνετε τη δυνατότητα στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα να στείλουν έναν ακόμα χειρουργό στη Συρία για να περιθάλψει αμάχους, κυρίως παιδιά, στα δεκάδες νοσοκομεία που υποστηρίζονται από την οργάνωση μέσα στην εμπόλεμη ζώνη .

Το supergiftme είναι μια online πλατφόρμα όπου ο χρήστης διαλέγει το δώρο που επιθυμεί και οι φίλοι του συνεισφέρουν συλλογικά στην αγορά του. Αυτές τις γιορτές, προσφέρεται και μια επιπλέον επιλογή που μπορεί να σώσει ζωές. Μέσα από τις συνεισφορές όλων, ο στόχος είναι να συγκεντρωθεί το ποσό* που θα επιτρέψει την αποστολή ενός χειρουργού στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας για τρεις μήνες.

Στη Συρία, όπου οι βίαιες συγκρούσεις μαίνονται εδώ και δύο χρόνια, το σύστημα υγείας της χώρας έχει καταρρεύσει. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα λειτουργούν έξι δικά τους νοσοκομεία ενώ υποστηρίζουν με εξοπλισμό, φάρμακα και τεχνογνωσία άλλα 27 νοσοκομεία και 56 ιατρικά κέντρα στη χώρα. Μέχρι τώρα έχουν περιθάλψει περισσότερους από 200.000 ανθρώπους τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και πρόσφυγες στις γειτονικές χώρες, ενώ έχουν πραγματοποιήσει περισσότερα από 2.800 χειρουργεία. Υπολογίζεται ότι 6,8 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ανάγκη επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία και στις γειτονικές χώρες.

«Μέσω του supergiftme.gr μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στη μεγάλη προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για να ανακουφιστεί ο πόνος χιλιάδων ανθρώπων στην σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο χώρα», δηλώνει o Αλέξης Βαλούρδος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Supergiftme.gr. Από τη μεριά των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, η Χάρρις Γαζή, υπεύθυνη ανεύρεσης πόρων, σημειώνει «Ιδιαίτερα την εποχή της κρίσης, επιδίωξή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα είναι να βρίσκουμε εύκολους τρόπους που δίνουν την ευκαιρία σε όλους να συνεισφέρουμε με όποιο ποσό επιθυμούμε. Ακόμη και η μικρότερη συμμετοχή μπορεί να σώσει μια ζωή»

Ας προσφέρουμε όλοι το δώρο της ζωής σήμερα στέλνοντας έναν γιατρό σε αποστολή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα! Με ένα απλό κλικ στο supergiftme.gr

 * Το κόστος της αποστολής του γιατρού περιλαμβάνει την εκπαίδευσή του, τα έξοδα του ταξιδιού του και των ταξιδιωτικών του εγγράφων, τα απαραίτητα εμβόλια πριν το ταξίδι του, καθώς και το κατάλυμά του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.