UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

H Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σας προσκαλεί σε μία έκθεση ζωγραφικής


31 Ιανουαρίου 2014

Η «Διαφορετικότητα» μέσα από τα μάτια των παιδιών που διοργανώνει στα πλαίσια του προγράμματος «Γίνε κι εσύ κομμάτι της καρδιάς μας» γίνεται για καλό σκοπό.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι 10 διαφορετικοί φορείς που έχουν ένα κοινό στόχο. Το κάθε σωματείο εξειδικεύεται στην περίθαλψη παιδιών με διαφορετικά προβλήματα και όλοι μαζί καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς τα παιδιά και τις οικογένειες σε ανάγκη, πιστοί στις αρχές της αμεροληψίας, της ουδετερότητας και της μη διάκρισης.

Ο σκοπός τους είναι να ευαισθητοποιήσουν και να δημιουργήσουν το πρόγραμμα  «Γίνε κι εσύ κομμάτι της καρδιάς μας», που λειτουργεί από το 2012 με την υποστήριξη του Ομίλου Μυτιληναίος. Στα πλαίσια του προγράμματος μαθητές δημοτικών σχολείων στην Αττική, ενημερώνονται για το έργο και τις δράσεις μας και καλούνται να γίνουν «κομμάτι της καρδιάς μας» προσφέροντας εθελοντικά.

Εμπνευσμένοι από τις παρουσιάσεις της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», σε δημοτικά σχολεία, τη χρονιά που μας πέρασε, διοργανώνετε μια έκθεση ζωγραφικής και καλούν τους μαθητές να αφομοιώσουν τα ερεθίσματα που δέχτηκαν, ζωγραφίζοντας με κεντρικό άξονα τη «Διαφορετικότητα».

Η Έκθεση Ζωγραφικής θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Φεβρουαρίου, στο κέντρο «ΓΑΙΑ» του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Όθωνος 100, Κηφισιά. Εγκαίνια Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 12.30. Ωράριο λειτουργίας: Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 10π.μ. – 3μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.