UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Το Family Street Party ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία


16 Απριλίου 2014

359.jpg

Από τη Fanta και το 4moms.gr στο πλαίσιο στήριξης μονογονεϊκών οικογενειών.

Από τις 11:00 έως και τις 15:00 πλήθος κόσμου πλημμύρισε την οδό Παναγίτσας, στην Κηφισιά, η οποία μετατράπηκε σε ένα μοναδικό street party. Μικροί και μεγάλοι έζησαν στιγμές ξεγνοιασιάς και ατελείωτου παιχνιδιού, καλωσορίζοντας με ανοιξιάτική διάθεση το Πάσχα!

Το παιχνίδι δε σταμάτησε λεπτό, με δωρεάν διασκεδαστικές δράσεις για όλη την οικογένεια, όπως μουσικά παιχνίδια, κατασκευές, ζογκλέρ, θεατρικό παιχνίδι, λιχουδιές από τις καλύτερες food bloggers αλλά και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Ο δρόμος γέμισε χρώματα και μουσικές, και οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους συμμετέχοντας σε όλες τις συναρπαστικές δραστηριότητες. Παρέα με τους εκπαιδευτικούς του προγράμματος Gymboree, τα παιδιά έπαιξαν μουσικά και θεατρικά παιχνίδια, έφτιαξαν κολάζ και ζωγράφισαν. Οι ειδικοί του AC Workshop, προσκάλεσαν μικρούς και μεγάλους σε πασχαλινές χειροτεχνίες, κατά τη διάρκεια των οποίων στόλισαν αυγοθήκες και κατασκεύασαν πασχαλινές κάρτες. Οι μικροί μας φίλοι έκαναν παιδική yoga, αλλά είχαν και την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ποδήλατα ισορροπίας Strider. Ενώ εμείς   αναβιώσαμε τα παιδικά μας χρόνια, αφού παίξαμε με τα παιδιά μας τα παιχνίδια των σχολικών μας χρόνων, όπως σκοινάκι και κουτσό!

2 (1)

Τέλος, αλμυρές και γλυκές λιχουδιές προσφέρθηκαν σε όλους μας από τις food bloggers Food for Good, καθώς και δροσερή Fanta σε όλους.

3 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.