UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Media Strom: Μαζί με το σύλλογο Στοργή για περισσότερα παιδικά χαμόγελα


5 Ιουνίου 2014

«Αν δεν υπάρχει υγεία, όλα τα υπόλοιπα αγαθά σε τίποτα δεν ωφελούν». Ιπποκράτης.

Πιστός στη θεμελιώδη αξία της κοινωνικής προσφοράς, ο σύλλογος φίλων καρκινοπαθών παιδιών Στοργή με πλούσιο έργο στην ανακούφιση παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, συνεχίζει την πολύ σημαντική δράση του στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το επόμενο μεγάλο έργο της Στοργής είναι η δημιουργία και η λειτουργία ενός ξενώνα για τα άρρωστα παιδιά και τους συνοδούς τους όταν έρχονται από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης. Εκεί θα φιλοξενούνται δωρεάν για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους. Ήδη ο ξενώνας αυτός έχει τελειώσει, βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς και υπολογίζεται ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία του.

Εξοπλισμένος με διάφορους ειδικούς χώρους αλλά και βοηθητικούς χώρους, ο ξενώνας δίνει τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες οικογένειες να καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες τους.

Η Media Strom, είχε την τιμή να αναλάβει ως μέγας χορηγός τη φροντίδα ύπνου των φιλοξενούμενων του ξενώνα χορηγώντας τα απαραίτητα στρώματα. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 27 Μαΐου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενώνα. Στη τελετή παράδοσης, τη Media Strom εκπροσώπησε ο Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας και δικτύου Franchise της Media Strom κύριος Κύριλλος Παπαδόπουλος.

1

Η Media Strom, αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία στρωμάτων στη χώρα, είναι 100% ελληνική και στη προϊοντική γκάμα της διαθέτει τα ποιοτικότερα στρώματα Νέας Γενιάς της αγοράς που προάγουν την υγεία και την ευεξία, μια εντυπωσιακή συλλογή  κρεβατιών που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, μαξιλάρια ύπνου, προστατευτικά καλύμματα υγιεινής, αφράτα ανωστρώματα, παπλώματα και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ύπνου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ύπνου και την εταιρία μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mediastrom.gr ή ένα από τα καταστήματα Media Strom.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.