UPDATE CITY BLOGGING

Τα πιο μοντέρνα beauty halls για το μανικιούρ σας


12 Ιουνίου 2014

PicMonkey-Collage36.jpg

Από την Τίνα Σβίγκου

Αν αναζητάτε ένα ευχάριστο περιβάλλον για να περιποιηθείτε τα άκρα σας, έχουμε κάποιες προτάσεις για εσάς...

Ξεκινώντας από τα Νότια και συγκεκριμένα στον Πειραιά συναντάμε το "Frou Frou Beauty Hall". Κοντά στο λιμάνι της Ζέας, στην οδό Μπουμπουλίνας & Υψηλάντου 167 βρίσκεται το ανακαινισμένο και μοντέρνο ινστιτούτο ομορφιάς με ευχάριστο περιβάλλον που σας χαλαρώνει. Κάθε γυναίκα ανανεώνεται και ηρεμεί όταν περιποιείται τον εαυτό της, όταν λοιπόν το περιβάλλον σας εμπνέει το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο...

2Το καλοκαίρι έφτασε γι αυτό κλείστε το ραντεβού σας άμεσα! Επισκεφθείτε το site του beauty hall ή την σελίδα τους στο facebook, για περισσότερες πληροφορίες.

Μένοντας στα νότια και φτάνοντας στην Γλυφάδα συναντάμε το "TS Women Studio". Αισθητική περιποίηση προσώπου και σώματος, συνεδρίες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με λεμφικό μασάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, εφαρμογές laser είναι κάποιες από τις θεραπείες που μπορείτε να απολαύσετε. Στην οδό Επαμεινώνδα 9 λοιπόν, στην Γλυφάδα θα μπορέσετε να ανανεωθείτε αλλά και να χαλαρώσετε.

4

Ο χώρος έχει minimal αισθητική και είναι στις αποχρώσεις του λευκού. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και απολαύστε την χαλάρωση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Επιπλέον έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε κάποια από τα πακέτα περιποίησης που συνδυάζουν θεραπείες άκρων, σώματος και προσώπου. Περισσότερες πληροφορίες στο site ή στη σελίδα τους στο facebook.

Καταλήγοντας στα βόρεια συναντάμε στον κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς και συγκεκριμένα στην οδό, Λεβίδου 5 το ινστιτούτο ομορφιάς "BeautyWorld by Despoina Gavala". Σε έναν υπέροχο, μινιμαλιστικό χώρο, στις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου μπορείτε να απολαύσετε διάφορες υπηρεσίες ομορφιάς που αφορούν την περιποίηση των άκρων, της επιδερμίδας αλλά και των μαλλιών σας.

PicMonkey Collage

Στο beauty hall της Κυρίας Δέσποινας Γαβαλά θα βρείτε διαθέσιμες διάφορες προσφορές για την περιποίηση των άκρων σας, αλλά και συνδυαστικές για μαλλιά, σώμα και άκρα. Μπορείτε να βρείτε διάφορες πληροφορίες στο site, αλλά και στην σελίδα τους στο facebook.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.